dinlemeza59
Confirmed Memb.
labirent tarzı onun gibi filimler sürükleyici saran filimler
Ben bu diziyi çok ufakken bir tv kanalında görmüştüm ve aradan geçen 3 yılın ardından tekrar karşıma çıkınca araştırıp bulma kararı aldım diziyi bulunca baştan sona izledim 6. sezon birazcık sıkıcı olsada gerçekten çok güzel bir dizi sürüklüyür resmen izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım dizilerden birisi budateen wolf öneririm size iyi seyirler
tekrar başlayacak dizi haberin olsun bizlerede izlemek düşerBen bu diziyi çok ufakken bir tv kanalında görmüştüm ve aradan geçen 3 yılın ardından tekrar karşıma çıkınca araştırıp bulma kararı aldım diziyi bulunca baştan sona izledim 6. sezon birazcık sıkıcı olsada gerçekten çok güzel bir dizi sürüklüyür resmen izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım dizilerden birisi buda![]()
Bu haberi neredeyse 2 yıldır görüyorum ama pek sanmıyorum tekrar başlayacağını tekrar başlarsada yüksek ihtimal ilki kadar güzel olmaztekrar başlayacak dizi haberin olsun bizlerede izlemek düşer
o eskisi zaten yalandı instagram üzerinden teen wolf sayfası paylaşım yaptı ve oyuncu kadrosunu açıkladıBu haberi neredeyse 2 yıldır görüyorum ama pek sanmıyorum tekrar başlayacağını tekrar başlarsada yüksek ihtimal ilki kadar güzel olmaz