Kaçırma! Steam kart kasarak free oyun alma(yaz)

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
Dostlar öncelikle belirteyim herkezin hesabında oyunları vardır şimdik yapmanız gereken şey çok basit
steam idle master ile o oyunlardan kart çıkarıp satmak daha sonrasında elinize nekadar gelir bilemiyom benim ilk satışta 70 geldi arma 3 aldım 28 tl kaldı onlarla kart düşecek oyunlar aldım daha sonrasında onlardan kart düşürdüm onlarıda sattım 48 tl geldi elime ve hepsini gene aynı şekilde hem ucuz hemde kart düşebilcek oyunlara bastım daha sonrasında bayağı bir kart birikti şuan envanterimde 64 tl var 46 tl daha gelcek satışta buraya bırakıyorum ss leri inanmayanlar olursa111222333.PNG

bunlar yaptığım satışlar gördüğünüz üzere ben yaz tatili kampanyasından nasibimi aldım paramın hepsi gelir sonrasında ben oyniyacağım oyunları alır giderim
toplamda kazancım 261 tl ve havadan bildiğiniz
bunu ben deneme yanılma yöntemiyle buldum sizlerle paylaşmadan önce deniyeyim dedim
herkez istediği oyunu alabilir hayırlısıyla
troll GIF

berke25

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Emeğine sağlık ama uğraşmaya değer mi bilemedim

Matez

Super Member
RC Point
0
Önceden Denemek İstemiştim fakat ban riski falan vardır diye bakmamıştır ama bir göz atacağım şimdi sağol

kerem

Confirmed Memb.
RC Point
0
Kolaylık olması adına bir şeyler ekleyeyim ben de. Son 3-4 aydır bunu yapıyorum. yaz indirimleri başladığı gün 48 tl bakiyem ile 84 oyun aldım ve bakiyem kartları sattıktan sonra 120 tl civarı oldu. Idle master indirdikten sonra ayarlarını açıp çalışma davranışını fast mode, çalışma sırasını en çok kartı olan oyunlara öncelik ver seçeneklerini seçerseniz çok hızlı kart düşürürsünüz. Idle master açık iken steamdan başka bir oyuna girmeyin özellikle csgo ya girmeyin. Sorun yaşayan görmedim henüz fakat riske bırakmamak gerek. isterseniz ayarlar kısmında karalisteye csyi ekleyebilirsiniz csnin kartlarını kasmaz program. (cs oyun kodu 730).
kart düşürecek oyunları bulmanız için aşağıya bir bağlantı bırakıyorum bu linki tarayıncınıza kaydedin. indirime giren ve kart düşüren oyunları size listeliyor. Size tavsiyem 70 kuruş üstü olan oyunları almayın bazıları kendi parasını kurtarmıyor.
https://store.steampowered.com/sear...0&category1=998&category2=29&specials=1&ndl=1