Kaliteli Ses değiştirme programı

shena

Super Member
Konular
10
RC Point
0
morph tavsiye ederim

sapphirehori

Super Member
RC Point
0
Kurdum lakin Efekti vermiyor
kurduktan sonra uygulamayı açtığında program olarak açılmıyor bir kaç farklı ayarlama yapman lazım örneğin setup bölümünden hangi mikrofonu kullanıyorsan onu seçmen lazım yoksa değiştirmez setup bölümünden seçtikten sonra görev çubuğundan uygulamaya sağ tıklayıp set voice changer dediğinde menüsü gelecek illaki oluyodur la senin bilgisayara ırkçılık yapacak hali yok ya pc nin :D

syne

Lucifer
Super Member
Konular
21
RC Point
0
Clownfish kullan gayet iyi sesin inceyse -1.65 falan çekebilirsin

WhatulpWelp

Super Member
Konular
15
RC Point
0
kurduktan sonra uygulamayı açtığında program olarak açılmıyor bir kaç farklı ayarlama yapman lazım örneğin setup bölümünden hangi mikrofonu kullanıyorsan onu seçmen lazım yoksa değiştirmez setup bölümünden seçtikten sonra görev çubuğundan uygulamaya sağ tıklayıp set voice changer dediğinde menüsü gelecek illaki oluyodur la senin bilgisayara ırkçılık yapacak hali yok ya pc nin :D
😂ClownFish i biliyorum dediğin şeyleri zaten yaptım ama hala sesi vermiyor kulaklıkta sorun vardır diye laptopun mikrofonundan denedim ama yine olmuyor

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
  • Virtual DJ.
  • Audacity.
  • mp3DirectCut.
  • Adobe Audition.
  • DJ Efektör.
  • MorphVOX Pro.
  • AIV MP3 cutter
Yani arkadaşım belli başlıları ve bilinenleri bunlar daha fazlası da olaiblir ama akla gelenler bunlardan ibaret.