Kardeş? Dost? Sevgili? Kankin? Badin? bırakın bu işleri

HOPEE

Albus DUMBLEDORE
Ultra Member
Konular
32
Web sitesi
www.wattpad.com
RC Point
0
Saçma. Hepsi aynı terane dostun sevdiğin kızla çıkıyor kız senin yakın arkadaşını beğeniyor beraber haberin olmasın diye yalan söyleyip köşede buluşuyorlar karaktersizlik diz boyu yalnızlık hissi %100 insan olduğunu hatırlatıyor insana daha çok acı çektiğini işin içinden çıkamayınca çözümü duvarlara vurarak geçiştiriyorsun. Kısacası dost arkadaş hepsi terane pek inancım yok beklentimde yok böylelikle rahatım umurumda bile değil sizde öyle yapın güvenmeyin şans falan vermeyin herkes bir kısmını satıyor yalanlar söylüyor kimse düzgün değil herkes günlük mesai gibi elinde telefonla sağdan sola like atıp aldatıp iş çeviriyor ne dostun belli ne düşmanın aynada kendini gördüğün kadar oluyorsun işin sonunda uyurken tavana bakıp hep bir kısmın yalnız olduğunu düşünüyorsun. Etrafındaki kalabalıkta mani olamıyor artık, kafan başka yerlere gidiyor doğru düzgün uyuyamıyor düşünemez hale geliyorsun. Böyle olmasının sebebi başkası gibi olmak istedikleri gibi sana kendilerini tanıtmaları gibi gerçekler çıkınca sırtına bir bıçak daha saplanıyor. Öfkeli oluyorsun mesela, nefret etmeye başlıyorsun uzak durmayı seçiyorsun doğru insan geldiğinde bile tersliyorsun. Gençliğinin bir kısmını böyle şeylere ayırdığın içinde biraz kendine üzülüyorsun. Daha çok sigara içip alkole yöneliyorsun bu sırada kötü bir şey yapmamak içinde kendini dizginlemeye çalışıyorsun. Kimseye faydan olmuyor kendine bile biraz kalmıyor güvenip kendini tanımladığın insanlara kendini açtığında ağır yaralar alıyorsun sonuçları özetlediğim gibi şeylere dönüşüyor. Zevksiz, ruhsuz, sevgisiz bir insana dönüşüyorsun. Yıllar geçince fark ediyorsun "değmezmiş" kısmını ama oda iş işten geçmiş oluyor. O yüzden bağlanıp güvenmek gibi aptallık yapmayın kafanızın hep bir kısmında "bu yalan söylüyor bir işler çeviriyor" diye düşünün çünkü yapıyorlar. İnsanlar yaptığınız güzel şeylere değmiyorlar bir çiçek aldığınızda o çiçeğin onun için bir anlamı olmadığını da görüyorsun vazoda susuz şekilde kurumasından anlıyorsun düşünüyorsun "keşke koparmasaydım diye". Yüzlerine söylemediğin kırılır diye düşündüğün şeyleri ertesi gün yüzüne rahatça vurabiliyorlar dostluk kelimesinin arkasına saklanarak "dost doğruları söyler" şeklinde "İster kız ister kızma olay bu şeklinde" yüzüne hakaretler savrulduğunda yavaş yavaş anlıyorsun. Yüzüne bakarak akşama sevdiğin kızla çevirdiği işleri bir yandan düşünüyor bir yandan sana gülüyor sen her şey yolunda sanıyorsun ama yolunda olan şey ihanet gölgen gibi seni izliyor mesafeli ve peşinden geliyor karanlıktaki kırmızı gözler gibi hayal ürünü olmasını diliyorsunuz ama sinsice içinize kadar giriyor göremiyorsunuz. Dost böyle bir şey muhakkak "sana kötüsü gelmiş diyenlerde olacak". Bunu okuduğunda acaba ne işler çeviriyor diye düşünüp peşine takıldığında o gözlerinle dikkatlice bakınca ihaneti görüyorsun. Muhakkak yüzünüze gülüp'te size söylemediği senin için önemli bir şey olacak hep olur herkeste. Kısacası şu terimle anlatılır yada kelime her ne b*ksa> "Belki bana yanlış yaptın benim henüz haberim yok." Dost iyidir dost edinin siz böylelikle hızlıca kafayı yersiniz. Ben delireli çok oldu. Kafayı 10 yıl öncesine bırakalı çok oldu. Üstesinden gelemediğim şeylerin altında ezileli de çok oldu. Öyle çok karamsar birisi değilim aslında. Biraz intihara meyilli biraz umutsuzum sanırım. Ama zaman zaman şunu düşüyorum hep> "Bütün bunlar yerine keşke dil öğrenseydim program yazma işine piyano çalma gitar çalma kursuna gitseydim çok konuşmak yerine piyano çalarak kendimi anlatsaydım diye düşünüyorum hep." "Birde hep yalnız olduğumu."

NF-LİKE THİS

[Five Feet Apart]
b920ff44-3bea-4e8c-8e7c-4ac703dc7826.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Thechosen

Super Member
Konular
15
RC Point
0
birisi konu açmıştı dost mu sevgili mi

onun için yazdın değilmi?

PlayerCheats

Super Member
Konular
2
RC Point
0
yalnızlık iyidir tabiki ama dostuınu iyi seçmek senin elinde güvenmediğin dostların varsa yolunu ayırmak zorundasın malesef

Quarm

Super Member
Konular
14
RC Point
0
Ne kadar az o kadar iyi

babayagaaa10

Super Member
RC Point
0
üryan geldik üryan gideceğiz kimsenin derdine değil kendi derdinize düşün