KARDEŞLERİM PUBG HİLESİ LAZIM

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
14
RC Point
0
kardeşlerim benimle pubg gameloop hilesi paylasacak olan varmı pubgtan baska oyun oynayamıyorum sizden ricamdır elınızde varsa benımle paylasın lutfen

Ü

Üye silindi 43636

kanka bana PUBG GAMELOOP olan esp hilesi lazım telefon için degil
tamam ben sana ne attım kanka dword yazınca başka bir hile sitesindeki hileyi göreceksni bak bakayım dword telefon için mi pc için mi adam akıllı bakmadan araştırmadan bişeyler söylemeye bayılıyorsunuz

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
14
RC Point
0
tamam ben sana ne attım kanka dword yazınca başka bir hile sitesindeki hileyi göreceksni bak bakayım dword telefon için mi pc için mi adam akıllı bakmadan araştırmadan bişeyler söylemeye bayılıyorsunuz
kankam rica etsem beni eklermisin diskorttan ( teresdam123_55687 )

artardaa123

Confirmed Memb.
RC Point
0
Pubg hilesi isteyen dc salsın yardımcı olayıp discordda bu işi yapan arkadaşım var arap sunucularında vesaire gameloopda çalışan bypass+hile veriyorlar sadece tek istedikleri discord odalarında 4-5 saat boyunca yayın yapmak menulu çok kaliteli hileler var ellerinde magic bulletinden tut esp skin changerina kadar bir kaç ss ler var bypass load attığı için ban riski yüzde 40 lara falan düşüyor magic bullet açıp yersende en fazla 1 gün atıyor

thebykesh

Active Member
RC Point
0
Pubg hilesi isteyen dc salsın yardımcı olayıp discordda bu işi yapan arkadaşım var arap sunucularında vesaire gameloopda çalışan bypass+hile veriyorlar sadece tek istedikleri discord odalarında 4-5 saat boyunca yayın yapmak menulu çok kaliteli hileler var ellerinde magic bulletinden tut esp skin changerina kadar bir kaç ss ler var bypass load attığı için ban riski yüzde 40 lara falan düşüyor magic bullet açıp yersende en fazla 1 gün atıyor
discord id : 344906007887216640