M murat23f Member Katılım 9 Haz 2021 Konular 1 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 RC Point 0 9 Haz 2021 #1 Dosya silinmiyor bazı dosyalarda kaldır var ama bunda yok Cmdidende silemiyorum
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 551 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 9 Haz 2021 #2 Hali hazırda devam eden bir güncellemeniz var ise durun ardından tekrar deneyiniz. İobit uninstaller programı kaldırmayı deneyiniz. Oyla 0 Downvote
Hali hazırda devam eden bir güncellemeniz var ise durun ardından tekrar deneyiniz. İobit uninstaller programı kaldırmayı deneyiniz.
M murat23f Member Katılım 9 Haz 2021 Konular 1 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 RC Point 0 9 Haz 2021 #3 Adox' Alıntı: Hali hazırda devam eden bir güncellemeniz var ise durun ardından tekrar deneyiniz. İobit uninstaller programı kaldırmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... İobit uninstallerı indirdim fakat güncelleştirmeleri silemiyoruz uygulamadan devam edende güncellemem yok Oyla 0 Downvote
Adox' Alıntı: Hali hazırda devam eden bir güncellemeniz var ise durun ardından tekrar deneyiniz. İobit uninstaller programı kaldırmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... İobit uninstallerı indirdim fakat güncelleştirmeleri silemiyoruz uygulamadan devam edende güncellemem yok
M murat23f Member Katılım 9 Haz 2021 Konular 1 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 RC Point 0 9 Haz 2021 #4 Windowsda 3 gün geriye gittim (6 haziran) bu güncelleştirme hala gitmedi hile açmış (3 gün geriye gittim derken sistem geri yüklemesi) Oyla 0 Downvote
Windowsda 3 gün geriye gittim (6 haziran) bu güncelleştirme hala gitmedi hile açmış (3 gün geriye gittim derken sistem geri yüklemesi)