• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

klasik wolftü

Phant0m

Active Member
Konular
1
RC Point
0
yeni çıkan wolftü klasik 2012 gibi sunucular var bunlar tutar mı metin 2 gibi pvp server olur mu

Laudy

先苦后甜
Editor
Hızlı Yardım Haftalık Aktif Gece Kuşu İçerik Kaşifi 10 Rozet Doğrulanmış Personel 7 Gün Seri Geri Döndü İlk Çözüm
Konular
6
RC Point
0
Şuan için mutlu mutlu sunucularını ilerlettiklerini sanıyorlar fakat, joygame bu sunucuların gerçekten yükselip kendi sunucularıyla bir seviyeye gelmesi durumunda hukuki olarak tazminat davaları ve ağır yaptırımlarla engelleyeceğini düşünüyorum. Olgunlaşmamış bir eriği dalından kim koparır ki :)
İyi forumlar.

Phant0m

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Şuan için mutlu mutlu sunucularını ilerlettiklerini sanıyorlar fakat, joygame bu sunucuların gerçekten yükselip kendi sunucularıyla bir seviyeye gelmesi durumunda hukuki olarak tazminat davaları ve ağır yaptırımlarla engelleyeceğini düşünüyorum. Olgunlaşmamış bir eriği dalından kim koparır ki :)
İyi forumlar.
mantıklı aslında büyüdüğünde hukuki sürec ile büyük kitlelerinin gözünü korkutup yeni serverler açılmasına da engel olur

free world

Member
RC Point
0
Hocam şöyle bence yapsa gameforge yapardı bunu pvp sunuculara. Açıkcası artık gameforge'dan daha fazla dönüyor pvp sunucularda ve gameforge bilen bilir para köpeği şirket dava açmıyor etmiyor.

Adamlar Dmca İgnore offshore sunucu alır gameforge ne kadar istese de kolay kolay bir şey yapamaz (Türk firmalarından alınmaması gerekli).

Twin

Active Member
İçerik Kaşifi
Konular
1
RC Point
0
Bu tarz sunucuları desteklemiyorum. Arkasında ne yazılımlar barındırıyor ve ne içeriyor kesinlikle bilinmiyor. Oynamayı düşünürseniz 2 kere değil 3 kere düşünmenizi öneririm.