Klavye önerisi dayanıklı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atlas Efe

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Rambage'nin yaptığı her klavye sağlam ztn knk onlardan birini alabilirsin

meteh

Confirmed Memb.
RC Point
0
Knk valla dayanıklı klavye yok ama rampage atom dayanıklı az çok
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Knk valla dayanıklı klavye yok ama rampage atom dayanıklı az çok
Rampage Atom çok dayanıklı aslında bendede vardı bi zaman sinirdem vuruyodum arada sağlamdı

yunus331

Super Member
Konular
12
RC Point
0
James donkey al kanka duvardan duvara çarptım gene bişey olmadı vallaha ama fiyatı biraz ağır

amsiken2000

Banned Member
RC Point
0
dostum gamepower warlock gameing klavye önerebilirim sana hem bende kullanıyorum 2 yıldır hiç bir sorunu yok ve çok dayanıklı deneyimledim xd

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Merhaba,

Uygun fiyatlı ve dayanıklı bir klavye arıyorsanız, bazı seçenekler şunlar olabilir:

1. Logitech K120: Bu klavye, uygun fiyatı ve dayanıklı tasarımı ile popülerdir. Basit bir klavye arıyorsanız, bu klavye ihtiyacınızı karşılayabilir.
  2. Microsoft Wired Keyboard 600: Bu klavye de uygun fiyatlı ve dayanıklı bir seçenek. Temel klavye özelliklerine sahiptir ve dayanıklı bir tasarıma sahiptir.
  3. A4Tech Bloody B120: Bu klavye, oyuncular için tasarlanmış dayanıklı bir klavyedir. Fiyatı biraz daha yüksek olabilir, ancak oyuncular için özellikle uygun olabilir.
  4. HP Keyboard K1500: Bu klavye, uygun fiyatlı bir seçenek olup dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Basit bir klavye arıyorsanız, bu klavye işinizi görebilir.
Yukarıdaki öneriler, uygun fiyatlı ve dayanıklı klavye arayanlar için bir başlangıç noktası olabilir. Seçiminizde ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
RC Point
0
GOMAX var bende güzrl bayadır kulanyorum ışıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...