KLAVYEDE BIR TUSUNA BASINCA KLAVYE KAFAYI YIYOR

Linterna

Super Member
Konular
24
RC Point
0
Klavyede bir tuşuna basinca tam ekran oluyor kendi kendine 2 ve 3 tuşuna da basılıyor " tusuna da basılıyor sadece bir tuşuna basınca oluyor çözümü nedir ???

Linterna

Super Member
Konular
24
RC Point
0
Ne oldu bilmiyorum ama daha öncede olmustu hayvan gibi tuşlara spamladım düzeldi, kalvye kısayolu olarka biliyorsanız söylerseniz sevinirim ayrıca klavyemin sağ üstünde yanan ısıklar var orda w yanıyorken olmustu suan kapalı olmuyor onu ac kapa nasıl yaparım biliyor musunuz?

wioza1sss

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Ne oldu bilmiyorum ama daha öncede olmustu hayvan gibi tuşlara spamladım düzeldi, kalvye kısayolu olarka biliyorsanız söylerseniz sevinirim ayrıca klavyemin sağ üstünde yanan ısıklar var orda w yanıyorken olmustu suan kapalı olmuyor onu ac kapa nasıl yaparım biliyor musunuz?
klavyenin markası ne? klavye ile ilgili videolar varsa ordan bakabilirsin yada içindeki elektronik bir kısım var o bozulmuş olabilir

serdarsevkii

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Port değişikligi veya tak cikar yaptin mi

AHMETBABA579

Member
RC Point
0
muhtemelen sıvı bişey dökülmüştür.sağ taraftan sökmeye başla tuşları. hepsini sökmeden önce yerleri için fotoğrafını çek

Synox61

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
Port değişikliği düzeltebilir veya direk klavye arızalıdır