KODLAMA BİLGİSİ OLAN BAKABİLRİMİ ACİL LÜTFEN

DanielRadcliffe

Ya ümit sizsiniz, ya ümitsizsiniz.
Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0
Öncelikle merhaba, şimdi ben bir program oluştursam veya txt den bata falan çevirerek bir virüs yapmak istiyorum aslında tam virüs olmuyacak.
Şimdi yaptım diyelim ve birisine dosyayı yutturmak için adını hile falan koydum diyelim, sonra adam dosyayı açtığı anda Google userdataları falan tüm şifrelerini kendi masaüstüme göndermek istiyorum
bunu nasıl yapabilirim. Bu arada aklınıza gelebilir diye söylüyorum eskiden bana birisi aynısını python ile yapmıştı..

DanielRadcliffe

Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0
niye kimse bakmıyor abi 2 kere aynı konu açtım

Derin1adam

Racon Kesmiyorum Kafa Kesiyorum
Banned Member
Konular
51
RC Point
0

Gweep Creative

Developer & Designer
Super Member
Konular
21
Web sitesi
www.gweepcreative.com
RC Point
0
yapacağın kodlama diline göre zorlukları değişir aslında, ama yapılabilir. Ben daha önce bunu gibi bir şeyi hiç denemediğim için bilmiyorum

DanielRadcliffe

Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0

DanielRadcliffe

Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0
Bana bir kere PYTHON ile yaptılar google şifrelerimi discord şifrelerimi hesaplarımı çaldılar
bi gün bedava nitro arıyordum :d ytde bi kanal vardı adını bilmiyorum ama videoyu biliyorum
videonun ismini versen siz programı indirip düzenleye basıpta kodlarla bana bişe yapabilirmisiniz ?

utku1114

Banned Member
Konular
107
RC Point
0
tam çözemedim kanka bana özel uygulama yapma şansın varmı mesela sana bi dosya attım ve sen dosyayı açtıgın anda benim masaüstüne şifrelerin falan geliyo o tarz
Malesef zaten üstünde çalıştığım bir proje var ama kendim de yapabilirim sonradan zaten google şifrelerini kırdıktan sonra şifreleri almak çok da zor değil yaparsam sitede paylaşırım zaten

DanielRadcliffe

Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0
Malesef zaten üstünde çalıştığım bir proje var ama kendim de yapabilirim sonradan zaten google şifrelerini kırdıktan sonra şifreleri almak çok da zor değil yaparsam sitede paylaşırım zaten
bu arada bişe sorucam nasıl gifli prof foto yaptın