kodlama nasıl öğrenilir

ByLion

Ultra Member
Konular
89
RC Point
0
ben c++ veya diğer yazılım programlarından küçük oyun veya hile kodlaması yapmak için ne yapmalıyım nasıl öğrenebilirim

yusufberber3

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
videolar izlemeni öneririm bende hile yapmaya çalışıyorum ingilizcenin iyi olması lazım değilse çalış cidden bu işe kafayı koyduysan ilk önce ingilizceni geliştirmen lazım temel dili biliyorsun önerim python ve ya cidden hiç bi alt yapın yoksa bi ders almanı öneririm yeni başlayanlar için ayrı programlar var videolar veya illaki karşına çıkmıştır yazılım öğrenme diye onlara katılmanı öneririm

ByLion

Ultra Member
Konular
89
RC Point
0
videolar izlemeni öneririm bende hile yapmaya çalışıyorum ingilizcenin iyi olması lazım değilse çalış cidden bu işe kafayı koyduysan ilk önce ingilizceni geliştirmen lazım temel dili biliyorsun önerim python ve ya cidden hiç bi alt yapın yoksa bi ders almanı öneririm yeni başlayanlar için ayrı programlar var videolar veya illaki karşına çıkmıştır yazılım öğrenme diye onlara katılmanı öneririm
eyvallah

RAHATSIZ

Ben Melorices xD
Ultra Member
Konular
9
RC Point
0
udemy tarzı eğitim sitelerinden cüzi miktara sıfırdan ileri düzeye c++ kursları satın alıp kendini geliştirebilirsin dostum. Dili bilmeden önce bulduğun rastgele bir kodu inceleyince hiçbir şey anlamayacaksın. Dili öğrendikten sonra 1 kez baktığında bile mantığını hemen kavrayıp ardından gözü kapalı bir şekilde farklı varyasyonlarını üretebilecek kabiliyetin olacak.

ByLion

Ultra Member
Konular
89
RC Point
0
udemy tarzı eğitim sitelerinden cüzi miktara sıfırdan ileri düzeye c++ kursları satın alıp kendini geliştirebilirsin dostum. Dili bilmeden önce bulduğun rastgele bir kodu inceleyince hiçbir şey anlamayacaksın. Dili öğrendikten sonra 1 kez baktığında bile mantığını hemen kavrayıp ardından gözü kapalı bir şekilde farklı varyasyonlarını üretebilecek kabiliyetin olacak.
verdiğin bilgi ve motivasyon için teşekkürler

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Ben udemy ibi kaynaklardan çok faydalanamıyorum zaten youtube da binlerce ücretsiz kaynak varken neden paralıyı tercih edeyim ki benim ingilizce altyapım vardı youtubeda ingilizce olan kaynakları izleyerek öğrendim.

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
RC Point
0
Online dersler ve eğitimler: Çevrimiçi kurslar, kodlama öğrenmek için harika bir yoldur. Bu kurslar genellikle interaktiftir, yani öğrenirken kendi kodunuzu yazabilir, ilerlemenizi hızlı takip edebilir ve hızlı bir programcı olma şansınızı arttırabilirsiniz. Bazı popüler çevrimiçi kodlama kursları arasında BitDegree, Codecademy, Udemy ve Coursera yer alır