Kredi kartı çaldım bir sorun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuratDokak12

💜Developer✅
Banned Member
Konular
24
RC Point
0
Arkadaşlar Dün Bir Kişinin Bilgisayarına Yazdığım Trojeni İndirdim Ve Tüm Tüm Bilgileri Elimde.Yarcama Yapayımmı ? Yapıcak isem Bildiğiniz VPNler Varmı?

motorkadn

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
başkasının kartını izinsiz kullanmak ayrı ceza harcadıgın her para için 1000 katını verirsin eger ynlış değilsem

titanik6623

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Yakalanmayacak insanlar burada akıl almazlar. Öyle trendyoldan falan sakın alışveriş yapmaya zaten çalışma. Aklama yöntemleri çok ama burada bilgi verilmez. Kendi bilgilerini ifşa etmeyecek şekilde düşünürsen aklayacak yöntemleri bulabilirsin en azından öyle düşünüyorum.

emrxeo

Super Member
Konular
8
RC Point
0
eğerki yabancıysa ve fazla para harcamazsan bişe olmaz ama türkse yapman bile hata 1 tl bile harcasan hesaptan evine polis gelir

Haninerdeler

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Sakina herhangi bir harcama yapma arkadaşımın başına geldi sabah polisler ile uyandırıldı çünkü düşünsene hesabından biri harcama yapıyor peşini bırakır mısın elleme sahibine geri ver ksrti
700 TL harcama yaptım kimse gelmedi güvenlik önlemi almadım ama başınıza bela alın demem alirsanizda korkmadan yapın derim iyi birşey değil sadece onu söylemek istiyorum

arhann

Super Member
RC Point
0
dost yapma bence görüyoruz discordda falanda nitro geçiyorum moruk diye takılanları ertesi gün şafak operasyonu yiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...