Lalaker virüs durumu

xuhies

Active Member
Konular
6
RC Point
0
Arkadaşlar hepinize iyi günler şuanda 2 client acıp 1000x exploiti yapan bir hile var ismi " Lalaker " çoğunuz biliyorsunuzdur fakat hileyi sitesinden indirince trojan uyarısı veriyor ben pek bilgi sahibi değilim kontrol edebilcek biri varsa özelden yazabilir mi?

Verdiği Uyarı : Trojan:Win32/Sabsik.FL.A!ml​

abbasbey12

Active Member
Konular
3
RC Point
0
her hilede veriyor aynısı burada`da var. her hilede güvenlik duvarı veya anti virüs yazılımı trojan veya türevleri hataları verir.sen eger güvenmiyorsan hileyi açtıktan sonra görev yöneticisini aç eger hile anormal üstü CPU RAM tüketiyorsa hileyi tümden sil.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Merhaba, bu oldukça endişe verici bir durum. Lalaker adlı bir hile yazılımının web sitesinden indirildiğinde, Windows Defender tarafından Trojan:Win32/Sabsik.FL.A!ml adlı bir trojan uyarısı verildiğini belirttiniz. Bu uyarı ciddi bir güvenlik tehdidi olabilir ve bu programı indirmekten kaçınmanızı tavsiye ederim. Ayrıca, bilgisayarınızda bir anti-virüs yazılımı yüklü olduğundan emin olun ve sisteminizi taramak için güncelleştirin.

xuhies

Active Member
Konular
6
RC Point
0
Merhaba, bu oldukça endişe verici bir durum. Lalaker adlı bir hile yazılımının web sitesinden indirildiğinde, Windows Defender tarafından Trojan:Win32/Sabsik.FL.A!ml adlı bir trojan uyarısı verildiğini belirttiniz. Bu uyarı ciddi bir güvenlik tehdidi olabilir ve bu programı indirmekten kaçınmanızı tavsiye ederim. Ayrıca, bilgisayarınızda bir anti-virüs yazılımı yüklü olduğundan emin olun ve sisteminizi taramak için güncelleştirin.
Tamamdır teşekkürler bilgisiyarımda 2 adet antivirüs kurulu bende kaçınmaktan yanayım . tekrar ne hatası verdiğini denemek için tekrar indirdim ve buseferde trojan wacatack uyarısı verdi . buda çok zararlı bir virüs deniliyor forumlarda. bilgisiyarı aşırı yavaşlatıyor vb. gibi şeyler. cevaplar için teşekkürler

hile00

Active Member
RC Point
0
lalaker güncel değil diye biliyorum fix yedi diyorlar çalıştığına emin misin?

serseri 05

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Her hİle trojan vermesi normaldir 3 part yazılım kulanıyoruz.