League Of Legends Costum Hack

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
Yıllar yada aylar öncesinde lol de kostüm hilesi vardı ama bir türlü bulamıyorum reddit yada githuba da oralarda var ama sürümü güncel değil ve çoğunlukla 6-7 ay öncesine ait güncel bilen var mı acaba yardımcı olabilir mi ?

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Custom skinler harici skin changer %100 banlatıyor saçma şekilde. İlla kullanacağım diyorsan insolance var. Ama backdoor var bu site dışında ki hiç bir exe ye güvenmeyin

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
Custom skinler harici skin changer %100 banlatıyor saçma şekilde. İlla kullanacağım diyorsan insolance var. Ama backdoor var bu site dışında ki hiç bir exe ye güvenmeyin
onu biliyorum direkt googleye lol skin yazınca küçük bir program çıkıyordu o en iyisiydi hiçde zor değildi taki vanguard lole gelene kadar

Zaphkiel

RealityCheats
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
Web sitesi
nolur.com
RC Point
0
LoL'e vanguard geldikten sonra free piyasası ciddi şekilde azaldı, halihazırda olanlar da update almıyor artık EoL oldu. Ücretli yazılımlarda bulabilirsin diye düşünüyorum ama onlarda invite ile kabul ediyorlar.

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
LoL'e vanguard geldikten sonra free piyasası ciddi şekilde azaldı, halihazırda olanlar da update almıyor artık EoL oldu. Ücretli yazılımlarda bulabilirsin diye düşünüyorum ama onlarda invite ile kabul ediyorlar.
link ? verme şansın var mı ?

Alazcx

Active Member
RC Point
0
script içindekiler dahil kullanınca banlatıyor ben kullanmamanı öneririm şu süreçte

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0