Real ui açıp cs2 hilesi çalıştırıyorum buraya kadar sıkıntı yok reklam kısmı fixlendi şanslısın kısmıda bitiyor lakin pnan sonra loader kapanıp windows defender sayfası açılıyo ama ne varsa kapadım neden böyle oluyor
hileyi açtim ama her el sonu oyundan atıyor bunu nasıl düzeltebilirizzzReal ui açıp cs2 hilesi çalıştırıyorum buraya kadar sıkıntı yok reklam kısmı fixlendi şanslısın kısmıda bitiyor lakin pnan sonra loader kapanıp windows defender sayfası açılıyo ama ne varsa kapadım neden böyle oluyor
Bende öyle olmuştu şöyle çözebilirsin windows defender/koruma geçmişi/ orada loader düşebiliyor oradan kurtar ve izin ver diyince açılırReal ui açıp cs2 hilesi çalıştırıyorum buraya kadar sıkıntı yok reklam kısmı fixlendi şanslısın kısmıda bitiyor lakin pnan sonra loader kapanıp windows defender sayfası açılıyo ama ne varsa kapadım neden böyle oluyor
Bende öyle olmuştu şöyle çözebilirsin windows defender/koruma geçmişi/ orada loader düşebiliyor oradan kurtar ve izin ver diyince açılır![]()
öncelikle selamlar reisbu memory integrity hatasını nasıl çözüyoruz acaba loaderı açarken hep aynı şey oluyor
şimdide e posta onayı istiyor ama zaten e postam onaylı ne yapmam lazımhileyi açtim ama her el sonu oyundan atıyor bunu nasıl düzeltebilirizzz