S shevil Active Member İlk Paylaşım İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Katılım 23 Tem 2025 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 RC Point 0 Pazartesi saat 14:51'de #1 orbwalker acmayı denıyorum eskıden calısıyodu 2 3 gundur boyle loaderı acıyorum ıste orbwalker ekranı gelıyor tus atama yerı falan atıyorum 2 3 dakıka sonra bır anda kapanıyor kendılıgınden
orbwalker acmayı denıyorum eskıden calısıyodu 2 3 gundur boyle loaderı acıyorum ıste orbwalker ekranı gelıyor tus atama yerı falan atıyorum 2 3 dakıka sonra bır anda kapanıyor kendılıgınden
T Tuncc Ultra Member Konuşkan 10 Rozet Top Commenter Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye Katılım 1 Ara 2025 Konular 35 Mesajlar 479 Tepkime puanı 26 RC Point 0 Pazartesi saat 15:13'de #2 shevil' Alıntı: orbwalker acmayı denıyorum eskıden calısıyodu 2 3 gundur boyle loaderı acıyorum ıste orbwalker ekranı gelıyor tus atama yerı falan atıyorum 2 3 dakıka sonra bır anda kapanıyor kendılıgınden Genişletmek için tıkla ... şuan bende o sorunu yaşıyorum sildim tekrar da yükleyemiyorum ((( Oyla 0 Downvote
shevil' Alıntı: orbwalker acmayı denıyorum eskıden calısıyodu 2 3 gundur boyle loaderı acıyorum ıste orbwalker ekranı gelıyor tus atama yerı falan atıyorum 2 3 dakıka sonra bır anda kapanıyor kendılıgınden Genişletmek için tıkla ... şuan bende o sorunu yaşıyorum sildim tekrar da yükleyemiyorum (((