loader'a hile yüklenmiyor siteden

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
loader ı açıp başlattığımda siteden uyarı alıyorum. loader ile bağlantı kurulamadı. loader in açık olduğundan emin olun diye. google güvenlik kapalı. uzantı yok. windows defender de kapalı. ek bir güvenlik programı da yok. faklı tarayıcıdan da denedim.olmuyor.

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
microsoft edge ile denediniz mi? aynı durum devam ediyorsa RealUI loader ile çakışan bir başka program daha çalışıyor. arka plandaki sürücü yazılımları dahi kapatıp deneyin.

by1ero

Rengoku
Insider
Haftanın Konusu Günlük Ziyaretçi 7 Gün Seri İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
16
Web sitesi
guns.lol
Discord
By1Eymen
RC Point
0
farklı tarayıcıları deneyin vpn kullanıyorsanız kapatın

Tuncc

Ultra Member
Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı Ayın Üyesi Konuşkan 10 Rozet Top Commenter Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
37
RC Point
0
loader ı açıp başlattığımda siteden uyarı alıyorum. loader ile bağlantı kurulamadı. loader in açık olduğundan emin olun diye. google güvenlik kapalı. uzantı yok. windows defender de kapalı. ek bir güvenlik programı da yok. faklı tarayıcıdan da denedim.olmuyor.
İsterseniz özelden indirip size atabilirim

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
microsoft edge ile denediniz mi? aynı durum devam ediyorsa RealUI loader ile çakışan bir başka program daha çalışıyor. arka plandaki sürücü yazılımları dahi kapatıp deneyin.
saçma bir şekilde firefox ile yaptım oldu fakat reklam onay aşamasını da chrome dan yapıyor :D

by1ero

Rengoku
Insider
Haftanın Konusu Günlük Ziyaretçi 7 Gün Seri İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
16
Web sitesi
guns.lol
Discord
By1Eymen
RC Point
0