LoL hilesi hakkında bilgiye ihtiyacım var

𝓗𝓪𝓬𝓴

Ultra Member
Konular
52
RC Point
0
2 haftadır lol oynuyorum bazen çok sinir bozucu oluyor şuan tahm kench oynuyorum sitedeki lol hilesini kulanmayı düşünüyorum ama ne işe yarıyor hiç bilmiyorum ne işe yaradığını söylermisiniz + hilenin ban yeme ihitmali varmı rekabetçi girmiyorum sadece tam gaz ve sıralı giriyorum + lolden ban yedimi valodanda ban yermiyim ve loldeki ban sistemide valodaki gibi hwid banmı atıyor + hile benim oynayışımı hayvan gibi yüksletirmi + hile ile hangi çarın oynaması daha basit ve eğlenceli

abed

Active Member
RC Point
0
ألعب لول منذ أسبوعين، وأحيانًا أشعر بالإحباط الشديد. ألعب حاليًا تام كينش. أفكر في استخدام غش لول على الموقع، لكنني لا أعرف وظيفته. هل يمكنك إخباري ما هو؟ + هل هناك احتمال للحظر باستخدام الغش؟ لا ألعب بشكل تنافسي، ألعب فقط في وضع السرعة الكاملة والمرتبة. + إذا تم حظري من لول، فهل سيتم حظري من فالو؟ ونظام الحظر في لول يمنحني حظرًا على مستوى اللعبة كما في فالو. + هل الغش يزيد من متعة اللعب؟ + أي شخصية أسهل وأكثر متعة للعب باستخدام الغش؟
هواااا لااا

CeRRaH34

Active Member
RC Point
0
2 haftadır lol oynuyorum bazen çok sinir bozucu oluyor şuan tahm kench oynuyorum sitedeki lol hilesini kulanmayı düşünüyorum ama ne işe yarıyor hiç bilmiyorum ne işe yaradığını söylermisiniz + hilenin ban yeme ihitmali varmı rekabetçi girmiyorum sadece tam gaz ve sıralı giriyorum + lolden ban yedimi valodanda ban yermiyim ve loldeki ban sistemide valodaki gibi hwid banmı atıyor + hile benim oynayışımı hayvan gibi yüksletirmi + hile ile hangi çarın oynaması daha basit ve eğlenceli
ben hıc oynamadım bilmiyorum ama bana cekıcı gelmıyor