orbwalker duvarı mı gösteriyormuş hmmvar ama hangi siteydi unuttum brom ya aklıma gelirse söylerim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
ztn site içersindeki hileyide kullanabilirsin dostum
kanka bana sadece adamların yerini full gösterse yeter nasıl kullanırız onu var mı aktif olarak hani fog yokmuş gibi görsem yeterlivar ama hangi siteydi unuttum brom ya aklıma gelirse söylerim
aklına gelince yazsana tekrar kuzenvar ama hangi siteydi unuttum brom ya aklıma gelirse söylerim
olur yazarım brocumkanka bana sadece adamların yerini full gösterse yeter nasıl kullanırız onu var mı aktif olarak hani fog yokmuş gibi görsem yeterli
aklına gelince yazsana tekrar kuzen
orbwalker ı ben anlamadım sen bilgili birine benziyosun ne işe yarıyorMerhaba bu söylediğiniz ne yazık ki lol içinde imkansız client sizle fogdaki düşman bilgilerini paylaşmıyor zaten, paylaşınca bazı scriptler fogdan çekiyor. Sitemizde lol için full+ bir script veya hile bulunmamaktadır. Orbwalker yada skinchanger deneyebilirsiniz. iyi günler
Orbwalker hilemiz milyonlara veya düşmanlara kite atmanıza yarıyor. Minyonlarda wave temizlik için idarl bir hiledirorbwalker ı ben anlamadım sen bilgili birine benziyosun ne işe yarıyor
Sitede var mı orb walker kite ve son vuruş rahat olurdu dodge istemiyorum o ban sebebiOrbwalker hilemiz milyonlara veya düşmanlara kite atmanıza yarıyor. Minyonlarda wave temizlik için idarl bir hiledir