Madem Rc Geri Döndü

aaTyskes

Insider
Konular
7
RC Point
0
Reality Cheats Tekrar Ayaklanacak ben inanıyorum fakat burdan adminlere şunu demek istiyorum Wolftü Hilesine Bence Biraz Daha Ağırlık Verilmesi Gerekiyor Güncelleme yapılır yapılmaz herkes wt hilesini açmaya çalıştı konular açtı zaten wt ye özellikler eklenip geliştirilebilir bence zaten en çok istenilen 2 özellik var aslında wt de bi envanter-odadan atma Yöneticiler Bi Düşünürse Sevinirim İyi Forumlar İyi Akşamlar

aaTyskes

Insider
Konular
7
RC Point
0
Ölü Oyun Diyebilirsiniz evet ama Rc ekibine wolftü hilesinin çoğu kişi tarafından kullanılması daha önemli yanlış mıyım

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
RC Point
0
Ölü Oyun Diyebilirsiniz evet ama Rc ekibine wolftü hilesinin çoğu kişi tarafından kullanılması daha önemli yanlış mıyım
wolftü ölü oyun dediğin gibi ama hile ile oynayan çok kişi var wolftü ve val'a çok önem vermeleri lazım

karmajen

Super Member
Konular
6
RC Point
0
envanter olsa bile oyunu indirecek cok kişi tanıyorum sırf c++ ögrnmeye çalısıyorum hem wolftü hem başka oyunlarda hile yapmak için ama zor hile yapmak cidden zor ama wolftü gibi hilelerin çogu ban yemiyor sadece silah pointerleri degişiyor bizim arkaşdasın yaptıgı hile kaç sene geçti hala çalısıyor

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
RC Point
0
envanter olsa bile oyunu indirecek cok kişi tanıyorum sırf c++ ögrnmeye çalısıyorum hem wolftü hem başka oyunlarda hile yapmak için ama zor hile yapmak cidden zor ama wolftü gibi hilelerin çogu ban yemiyor sadece silah pointerleri degişiyor bizim arkaşdasın yaptıgı hile kaç sene geçti hala çalısıyor
Wolftüden bu zamana kadar ban yiyen görmedim

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
Öneri için teşekkür ederiz değerlendirecek wolf dahil diğer hileler de çok gelişmiş ve ban korumalı olucak

Werziesst

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
Wolftü değilde valoranta ağırlık verilmesi lazım hocam