Linkisalt.net dışı link kısaltma servisi paylaşımı
Merhabalar, Bu Sıralar İnternette Dolaşırken Bir Siteye Denk Geldim. Ve Bu Sitenin Bir Madencilik Similasyonu Olduğunu Keşfettim
Oynaması Eğlenceli Gelince Ve Bitcoin Felan Da Görünce Araştırmaya Başladım İzlediğim Videolara Göre Site Gerçek Para { coin } Kazandıran Bir Madencilik Similasyonu
Birazdaha Araştırınca Para { coin } çekme Gibi Videolara, Makalelere Denk Geldim Ve Sitenin Gerçekten Ödeme Yaptığını Anladım
Para Yatıranlar Var Ve Para Yatırmadan Oyun Oynayarak Güç Kasanlar Var
{ yatırım tavsiyesi değildir }
Ben Şuanda Oynuyorum Ve Para Yatırmadım Yatırmayıda Düşünmüyorum
Birçok Ödeme Kanıtına İnternet Üzerinden Erişebilirsiniz .
SORULAR :
Sizce Bu Site Üzerinden Günlük Okul Harçlığı Aylık Servis Elektirik Parası Gibi Şeyler Çıkabilirmi
Ve Sizce Bu Site Bize Ufak Oyunlar Oynadıkça Kazım Hızımızı Yükselttikçe Neden Bize para { coin } Ödüyor
Hiç Para Yatırmayan Biri Bile Bu İşten Para Kazanabilirmiş Diye Duydum
Sizce Para Yatırmayan Bir Kullanıcı İçin Bu Sitenin Kullanıcı Üzerinden Ne Gibi Bir Kazancı Olabilir ?
Oynaması Eğlenceli Gelince Ve Bitcoin Felan Da Görünce Araştırmaya Başladım İzlediğim Videolara Göre Site Gerçek Para { coin } Kazandıran Bir Madencilik Similasyonu
Birazdaha Araştırınca Para { coin } çekme Gibi Videolara, Makalelere Denk Geldim Ve Sitenin Gerçekten Ödeme Yaptığını Anladım
Para Yatıranlar Var Ve Para Yatırmadan Oyun Oynayarak Güç Kasanlar Var
{ yatırım tavsiyesi değildir }
Ben Şuanda Oynuyorum Ve Para Yatırmadım Yatırmayıda Düşünmüyorum
Birçok Ödeme Kanıtına İnternet Üzerinden Erişebilirsiniz .
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
SORULAR :
Sizce Bu Site Üzerinden Günlük Okul Harçlığı Aylık Servis Elektirik Parası Gibi Şeyler Çıkabilirmi
Ve Sizce Bu Site Bize Ufak Oyunlar Oynadıkça Kazım Hızımızı Yükselttikçe Neden Bize para { coin } Ödüyor
Hiç Para Yatırmayan Biri Bile Bu İşten Para Kazanabilirmiş Diye Duydum
Sizce Para Yatırmayan Bir Kullanıcı İçin Bu Sitenin Kullanıcı Üzerinden Ne Gibi Bir Kazancı Olabilir ?
Moderatör tarafında düzenlendi: