Doğrudur sadece kullanıcılara şunu belirtmek isterim ayrıca sizlerlede düşüncemi paylaşmak isterim. Belli bir rank(rütbe) ye kadar belki hiç sorun yaşamadan legit bir şekilde oynayarak yükselebiliriz ama fakat belli bir ranktan sonra tehlike artacaktır özellikle yüksek ranklarda maça girdiğiniz zaman heroları yani oyundaki karakterleri lolde ki mantık gibi 2 şer hero eliyorsunuz ve karşı takım bu heroları kullanamıyor ve bu elolara yükseldiğimiz zaman biraz daha iyi oyuncular, youtuberlar ve yayıncılar maçlarımıza gelmeye başlıyor buda marvel rivalsın bu yazılımlara karşı hassas davranacağını düşündürtüyor bana, sadece bir fikir vermek isterim bir kaç yerde denk geldim yapıp yapmamak size kalmış tabi ki, mesela bu yazılımı ücretsiz oldugu için biz üyelere ve kullanıcılara belli bir ranka kadar tavsiye edebilirsiniz ardından 4 çeşit farklı yazılıma sahip h1leleri ücretli yapıp stok sayısı koyabilirsiniz bunlarıda yüksek ranklarda kullanmak isteyen mesela 50 kişi ile sınırlandırabilirsiniz 4 yazılımdan 200 kişi yapar ve yasaklanma riski yüksek ranklarda olabildiğince minimum seviyeye iner tabi bunlar benim düşüncelerim siz nasıl uygun görürseniz yine sadece önerimi paylaşmak istedim. Yani örneğin
Bu yazılım için
Plat olana kadar oynamanız tavsiye edilir buradan sonra ücretli ve stoklu yazılımlarımızı kullanmanız tavsiye edilir gibisinden bişey yapabilirsiniz sadece türk forumlarının bu konuda gelişip ilerlemesini istediğim için ve biz kullanıcılarında içini rahatlatacağını düşündüğüm için böyle bi öneride bulunmak istedim