Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardımcı olabilecek varmı herşeyi doğru düzgün yaptım ama vanguard ekranında kaldım. mavi yazı gelmiyor ve hileyi başlatamıyorum. defender kapalı, avast programlarını komple sildim, vanguard kapalı.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
hangi programları kapattın bende açılmadı program vanguard ekranında kalıyor ilerlemiyor tüm defenderlar virüsler kapalı ve sildim. windows sürümü falan da destekliyor.
yardımcı olabilecek varmı herşeyi doğru düzgün yaptım ama vanguard ekranında kaldım. mavi yazı gelmiyor ve hileyi başlatamıyorum. defender kapalı, avast programlarını komple sildim, vanguard kapalı.Ekli dosyayı görüntüle 26903
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
hangi programları kapattın bende açılmadı program vanguard ekranında kalıyor ilerlemiyor tüm defenderlar virüsler kapalı ve sildim. windows sürümü falan da destekliyor.
Sadece 1 karakter olan Hela'yı kullanarak çılgınca oynadım.
Bu çok riskli.
Çeşitli karakterlerle oynamanızı tavsiye ederim.
ve risk size ait olmak üzere dereceli aimbot'larla oynayın. Dolandırıcılıktan şüpheleniyorsanız rapor edilebilirsiniz ve hesabınız manuel olarak kontrol edilip bloke edilir.
Evet, Marvel Rivals'ı sadece eğlence için oynuyorum.
Yeni bir hesaptan gold2'ye 10 saat oynadım
Bir gün yasaklanmam umurumda değil.