masaüstü mü laptop mu ?

STORMfurkann

Super Member
Konular
24
RC Point
0
Arkadaşlar sistemleri aynı olsa bile laptoplar daha pahalı oluyor. Üni için laptop almam lazım. Sizce direkt laptop mu alayım yoksa masaüstü alıp üni başlayana kadar masaüstü kullanıp satıp laptop mu alayım.
NOT: Ben latop pahalı olduğundan laptop almayı düşünüyorum ilerde pahalanır karda olurum diye. masaüstü geçmek istersem laptobu satar zarar etmeden masaüstü almış olurum.

eylurl

Super Member
Konular
9
RC Point
0
üni içinse kesinlikle laptop al. masaüstüyle işin yok.bölümünü bilmyiroum ama taşınabilir olması şart. pişman olursun

Kyte

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Laptop'da ne alacağına bağlı bence.

Skytra

Super Member
Konular
10
Web sitesi
discordmarketiniz.tk
RC Point
0
Bilgisayarı sürekli taşıman gerekiyorsa veya biryerlere gidiyorsan laptop eğer sürekli evdeysen ve daha çok performans istiyorsan masaüstü

kehanet63

Super Member
Konular
12
RC Point
0
eğerki evdeysen bir yere gitmiyosan sürekli gezmiyorsan masaüstü almanı öneririm eğerki yerinde durmuyorsan bir yerlere gidiyorsan laptop almanı öneririm

MofTer

Confirmed Memb.
Konular
19
RC Point
0
laptop alabilecek bütçeye sahipsen iyi bir laptop alman daha iyi olur

Coruble

Super Member
Konular
3
RC Point
0
seyahat ediyorsan laptop kesinlikle özellikle üni de laptop çok iyi oluyor hem evde kullanıyorsun hem üni de (şehir dışı için bahsediyorum) laptopların daha pahalı olma sebebi taşınabilmesi falan ama aynı parçalar olsa bile masaüstü laptop her zaman fark vardır performans eşit olmaz neyse fazla uzatmıcam üni oturduğun yerdeyse al masaüstü bakma arkana rahat rahat takılırsın sıcaklık derdin olmaz ama ben gidip gelicem diyorsan laptop şart (kar amacı belleme bence laptop için temizlik açısından önem veriyorlar en ufak biryeri vurursun fiyat düşürürler 2. elde bilgin olsun)

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
RC Point
0
ben hiç leptop lulnamaışımdır eniyisi masa üstü