O oguzhandurak Member Katılım 19 Ara 2021 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 RC Point 0 19 Ara 2021 #1 Lütfen yardımcı olurmusunuz antivurus vs herşey kapalı fakat inject dediğim zaman oyundan atıyor ve hile de kapanıyor. Ekli dosyalar image.jpg 2 MB · Görüntüleme: 76
Lütfen yardımcı olurmusunuz antivurus vs herşey kapalı fakat inject dediğim zaman oyundan atıyor ve hile de kapanıyor.
iwystic Veteran Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,890 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,802 RC Point 0 19 Ara 2021 #2 Sorun yakında düzeltilecek. Oyla 0 Downvote Çözüm
O oguzhandurak Member Katılım 19 Ara 2021 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 RC Point 0 19 Ara 2021 #3 Yok malesef denedim res de attım ama hala aynı hata malesef IPyth' Alıntı: Sorun yakında düzeltilecek. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum lütfen burdan bilgilendirirmisiniz çözüldüğü takdirde Oyla 0 Downvote
Yok malesef denedim res de attım ama hala aynı hata malesef IPyth' Alıntı: Sorun yakında düzeltilecek. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum lütfen burdan bilgilendirirmisiniz çözüldüğü takdirde
iwystic Veteran Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,890 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,802 RC Point 0 19 Ara 2021 #4 oguzhandurak' Alıntı: Yok malesef denedim res de attım ama hala aynı hata malesef çok teşekkür ediyorum lütfen burdan bilgilendirirmisiniz çözüldüğü takdirde Genişletmek için tıkla ... Maalesef buradan bildiremem ama Discord'dan duyurusu yapılabilir. Discord'da takipte kalın. Oyla 0 Downvote
oguzhandurak' Alıntı: Yok malesef denedim res de attım ama hala aynı hata malesef çok teşekkür ediyorum lütfen burdan bilgilendirirmisiniz çözüldüğü takdirde Genişletmek için tıkla ... Maalesef buradan bildiremem ama Discord'dan duyurusu yapılabilir. Discord'da takipte kalın.