Metin2 Ban Hakkında

Status
Not open for further replies.

kahraman97

Member
Topics
1
Reaction score
0
RC Point
0
Selamlar herkese en başından güzelce anlatıyorum şimdi metin2 1000x hilesini kullanıyorum TR serverinde ve bildiğiniz üzere balık botu ban yediriyor buraya kadar skıntı yok ben gittim 2 hsapla balık botu kullandım 4 gün ban yemedim tuttuğum nesneleri yere atarak başka hilesiz hesapla topladım sonra topladığım hesapla pazar hesaplarına dağıtıp pazarda sattım en son parayı birinde birleştirdim ama balık botu hesaplarıyla asla ticaret yapılmadı yere atıp topladım sonra bi baktım çoğu hesap ban yemiş 1-2 hesap kalmış dedim ban yiyenlerle ticaret yaptım onu takip edip atmışlardır dedim bu sefer yine 2 hesap açıp bot kullandım yine yerden aldım ama bu sefer pazar hesaplarınada yerden verdim hiçbir şekilde ticaret yapılmadı hatta 1 hesabımla hiçbirşeye bulaşmadım ama akşam hepsi yine ban yedi 1 gün içinde. Ne yapmam lazım diğer hesaplarımın ban yemeyip sadece balık botunun yemesi için ? Artık beni takip ediyorlar yada ipmi öğrendiler balık botu kullanıncan tüm hesaplaramı ban atıyorlar ? Yardımcı olun lütfen kafayı yiyeceğim 60won para gitti.

Solution
Modem resetlediniz ve hala ban yemeye devam ediyorsanız, bilgisayarınız iyiyse VirtualBox (sanal makine) indirip gerekli kurulumları yapın ve oradan Metin2 oynayın. Sanal makinelerde Metin2 oynanabiliyor.
Eğer bilgisayarınız VirtualBox kaldıracak kadar kötüyse, Metin2'nin banı nereye attığını bilmediğimizden dolayı bir şey söyleyemem. Şu anlık bir çözümü sizin için olmayabilir. Araştırmalar yapıp kesin sonuca ulaşırsam foruma duyuracağım.
İyi günler.

Shiva

Admin
Topics
522
Solutions
194
Reaction score
14,529
RC Point
0
Metin2nin ban sistemi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim ne desem yalan olur. Ama klasik bir modem resleyip dene

iwystic

Veteran
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,784
RC Point
0
Modem resetlediniz ve hala ban yemeye devam ediyorsanız, bilgisayarınız iyiyse VirtualBox (sanal makine) indirip gerekli kurulumları yapın ve oradan Metin2 oynayın. Sanal makinelerde Metin2 oynanabiliyor.
Eğer bilgisayarınız VirtualBox kaldıracak kadar kötüyse, Metin2'nin banı nereye attığını bilmediğimizden dolayı bir şey söyleyemem. Şu anlık bir çözümü sizin için olmayabilir. Araştırmalar yapıp kesin sonuca ulaşırsam foruma duyuracağım.
İyi günler.

Solution
Status
Not open for further replies.