Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle hacı boş yere para yatiriyordum oyuna simdi gunluk 80-100 arası kazanıyorum bu hile sayesinde miss gibi , 2 aydir ban man yok 96 level olduk dikkatli oynayinca sorun olmuyor
Öyle hacı boş yere para yatiriyordum oyuna simdi gunluk 80-100 arası kazanıyorum bu hile sayesinde miss gibi , 2 aydir ban man yok 96 level olduk dikkatli oynayinca sorun olmuyor
Aynen bende devamlı kullanıyorum ayarları abartmadıktan sonra çevrende biri geldiği zaman hileyi kapattığında üstüne de leveline uygun zırh alınca sıkıntı olmuyor.
Aynen bende devamlı kullanıyorum ayarları abartmadıktan sonra çevrende biri geldiği zaman hileyi kapattığında üstüne de leveline uygun zırh alınca sıkıntı olmuyor.
Evet kostüm yansıtması yapmak daha iyi oluyor , birde shift ile fazla hızlı dolaşınca duvarlardan felan geçiyorsun o yüzden insan olan yerlerde shift kullanmamak lazım.En iyisi manu yansitmalı binek ve mor pot kullanın