• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Güncelleniyor Metin2 Free Hack & Hile

zwoops

Active Member
RC Point
0
reis dikkatliden kastın ayarı fln var mı bunun güvenli kullanım için veya senin tavsiyen var mı
Ayarlarında bir sorun yok cb banları yok şuanda o yüzden ss aldırmamaya dikkat etmek gerekiyor.Kalabalik yerlerde pek takılmayın pek bir sorun olmaz.

ozirus

Member
RC Point
0
Ayarlarında bir sorun yok cb banları yok şuanda o yüzden ss aldırmamaya dikkat etmek gerekiyor.Kalabalik yerlerde pek takılmayın pek bir sorun olmaz.
Aynen bende devamlı kullanıyorum ayarları abartmadıktan sonra çevrende biri geldiği zaman hileyi kapattığında üstüne de leveline uygun zırh alınca sıkıntı olmuyor.

zwoops

Active Member
RC Point
0
Aynen bende devamlı kullanıyorum ayarları abartmadıktan sonra çevrende biri geldiği zaman hileyi kapattığında üstüne de leveline uygun zırh alınca sıkıntı olmuyor.
Evet kostüm yansıtması yapmak daha iyi oluyor , birde shift ile fazla hızlı dolaşınca duvarlardan felan geçiyorsun o yüzden insan olan yerlerde shift kullanmamak lazım.En iyisi manu yansitmalı binek ve mor pot kullanın 😅

yakupcs

Active Member
RC Point
0
@Shiva kral ne zamana güncel gelir 3 gün oldu :( esas hilenin yapımcısı kim ona ulaşsak yazsak