Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar kolay gelsin metin2 hackleri güncellemede olarak gözüküyor şuan üzerinde işlem yapılıyor mu yoksa metin2 hack güncelleme bırakıldı mı geri dönüş bekliyorum
Hileyi güncellemeyi bıraksak "Detected"a alırız. Şu anda diğer oyunlara daha fazla önem veriyoruz ve Metin2'ye zaman ayıramıyoruz. Yakında Metin2 hilesi de güncellenecektir.
Hileyi güncellemeyi bıraksak "Detected"a alırız. Şu anda diğer oyunlara daha fazla önem veriyoruz ve Metin2'ye zaman ayıramıyoruz. Yakında Metin2 hilesi de güncellenecektir.
Metin2 hack kullanıcısı olarak sayımızın az olduğunu biliyorum yinede emekleriniz için teşekkür edip süreci biraz daha hızlandırmanızı rica ediyorum
tekrardan iyi çalışmalar.
Metin2 hack kullanıcısı olarak sayımızın az olduğunu biliyorum yinede emekleriniz için teşekkür edip süreci biraz daha hızlandırmanızı rica ediyorum
tekrardan iyi çalışmalar.