Metin2 hilesi güncellemesi

HOPEE

Albus DUMBLEDORE
Ultra Member
Konular
32
Web sitesi
www.wattpad.com
RC Point
0
Metin 2 hilesi gelmiş çok güzel denedim çalısıyor her şey yerli yerinde ama birşey eksik bir sorun var.
Red ban diye bir gerçek var bu hilede de muhakkak red banı yiyeceğiz diğer hilelerden hiçbir farkı yok . 1 tane çarınızı gf den açtınız 2 inci çarı açmak için gf den çıkış yapıp 2 inci çarı açıyosunuz onada giriyosunuz çok güzel 2 çarada girdiniz dimi 3.4.5 girersiniz tek sorun oyundan attıgında sizi istemci hatası verecek olması. Çoklu hesap açılamıyor açılsa bile istemci hatası veriyor. Resimde göstereceğim metin2 dosyalarından metin2client den giriş yapılmadıgı sürece çoklu hesap açma işlemi işe yaramayacak. Eğer resimde gösterdiğim metin2client den giriş yapılabilir inject edilirse red ban sorununu çözebiliriz çoklu hesap girişleride çözülmüş olur. Ama bunu nasıl yapabilirler bunu bilmiyorum çok zor kodlama gerekiyor. Kafamdaki şey hile paneline kayıt kısmı eklenmesi gerekiyor. İlk girişleri gf ile yapıp hileyi bota kayıt ettirilebilirse 1 kere gf den girip kayıt ettiğinizde bir daha gf ye girmeniz gerkemeyecek kayıt ettiğiniz 10 çarıda gf olmadan botu açıp connect/start/başlat/dediğinizde metin2client açtıgınızda gf olmadan connect ve çara giriş yapacaktır. ama bunu ayarlamak çok zor ileri kodlama gerektiriyor. Normalde metin2 dosya konumunu açıp metin2client tıklayıp girdiğinizde id şifre isteyecek o şekilde girişler kaldırıldı hileler yüzünden gf launcherı girişlerini kapattı. dediğmi yöntem ile o kısmı atlayıp direk çara giriş yapılabilir fakat zor.
[27.06.2022] Metin2 TR-GF Free Hack [UPDATED]

Hileyi yapanlara çok teşekkür ederim.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    66.7 KB · Görüntüleme: 0

ByBeKo2

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
hileyi yapınca oyun icinde kullanınca oyundan atıyor yardımcı olabilcek varmı

HOPEE

Albus DUMBLEDORE
Ultra Member
Konular
32
Web sitesi
www.wattpad.com
RC Point
0
hileyi yapınca oyun icinde kullanınca oyundan atıyor yardımcı olabilcek varmı
sen range yi gider 30000 yaparsan tabi atar minimumu düzeyde tutacaksın o kırmızı halka yı daralt canavara vuruş hızını düşür internetinde kötüyse eğer sal oyunu zaten ki o hilede sorunlar var item arama kısmı bitik fix yok sadece hileyi çalıştırmak için güncelleme atıyorlar buna da biz hile yaptık diye millete sunuyorlar bir işi yapıyorsan ya tam yap yada hiç yapma ben o hileyi kullanmıyorum bile bu mesajım tepki görebilir evet ama öyle bir hile yapabiliyorsa bir insan tamam mı o hilenin 3 katını daha yapar sadece potansiyellerinin farkında değiller. k.g