Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hilenin güncel ve detaylı bir anlatımı varmıdır acaba rota çiziyorum başlatıyorum hileyi aynı yerinde sürekli kalıp duruyor bir türlü yapamadım çoğu ayarını yardım ederseniz sevinirim metin2 tr oynuyorum bu arada.
knk dediğin yer galiba general vb yazan yer doğrumudur yani en başta videonun en başında gösterdiğim yerdekilerin hepsini kapatıcam değilmi farm yerindekiler değil ?
farm yerindekilerin hepsini kapatıp o generaldekileri açık bırakıyorum başlatıyorum yine aynı şekil bu kez hiç bir yere saldırmıyor bile ama generaldekinin yine hepsi açık olup farmdan ilk baştaki açık oluncada bu kezde aynı yerinde sayıklıyor
ayarladım çok şükürde knk şeyi sorcam peki bu işte dolaşıyor ya işte teleportla metin bulursa kesermi bu ayarlarla ve oyun komple kapanınca tekrar girdirtme gibi bir ayar varmı yani oyunu vb açsa ve 3. olarak ise yeniden doğma yokmu ölünce kendisi doğma falan