A anldrs Confirmed Memb. Katılım 16 May 2021 Konular 4 Mesajlar 55 Tepkime puanı 1 RC Point 0 12 Eki 2021 #1 Selamlar Visual C+ yazan bir hata alıyorum metin2 de.Oyunu acıyorum yarım saat hile açık kaldıktan sonra bu hata ile kapanıyor çözümü mevcut mudur ?
Selamlar Visual C+ yazan bir hata alıyorum metin2 de.Oyunu acıyorum yarım saat hile açık kaldıktan sonra bu hata ile kapanıyor çözümü mevcut mudur ?
iwystic Veteran 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,890 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,809 RC Point 0 12 Eki 2021 #2 - Oyunu pencereli ekran yapın. - Hilenin özelliklerinden "Standart+" özelliğini açmayın ve de manuel ayar yapmak yerine config yükleyin. Oyla 0 Downvote
- Oyunu pencereli ekran yapın. - Hilenin özelliklerinden "Standart+" özelliğini açmayın ve de manuel ayar yapmak yerine config yükleyin.
Khexa Super Member Katılım 16 Ocak 2021 Konular 9 Mesajlar 252 Tepkime puanı 833 RC Point 0 14 Eki 2021 #3 Arda Kılıç' Alıntı: - Oyunu pencereli ekran yapın. - Hilenin özelliklerinden "Standart+" özelliğini açmayın ve de manuel ayar yapmak yerine config yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Hocam Standart+ ile alakası yok, diğer türlü de aynı hatayı veriyor. Farmbot ile alakalı hile açıkken rota ayarlarsan visual hatası veriyor. (En azından bende böyle) Oyla 0 Downvote
Arda Kılıç' Alıntı: - Oyunu pencereli ekran yapın. - Hilenin özelliklerinden "Standart+" özelliğini açmayın ve de manuel ayar yapmak yerine config yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Hocam Standart+ ile alakası yok, diğer türlü de aynı hatayı veriyor. Farmbot ile alakalı hile açıkken rota ayarlarsan visual hatası veriyor. (En azından bende böyle)