Metin2 Red ban yer miyim?

yusufcnk

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Sitedeki hileyi sadece metinlerin yerini görmek ve wallhack için kullansam red ban veya normal ban yer miyim? Hile kullandığım hesap ban yerse kullanmadığım hesaplarımda ban yer mi?

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
kullandığın hesap içerisinde yan karakterler varsa örneğin 1 hesabında hem savaşçı hem okçu var o hesap ban yerse o karakterde ban yemiş olur

yusufcnk

Active Member
Konular
1
RC Point
0
kullandığın hesap içerisinde yan karakterler varsa örneğin 1 hesabında hem savaşçı hem okçu var o hesap ban yerse o karakterde ban yemiş olur
yok farklı hesaplarda yan hesap kullanmadan bi çar balık botunda durucak sadece

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
Sitedeki hileyi sadece metinlerin yerini görmek ve wallhack için kullansam buna nedersin peki
metinlerin yerini görmek için kullanırsan bir sorun olmaz ama abartılı kullanma walhack de dikkat et biraz etraf kalabalıksa kullanma çok fazla
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

oyun içinde 1000 x 100x yada 10x vs. çalışıyor mu denedin mi hiç

yusufcnk

Active Member
Konular
1
RC Point
0
metinlerin yerini görmek için kullanırsan bir sorun olmaz ama abartılı kullanma walhack de dikkat et biraz etraf kalabalıksa kullanma çok fazla
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

oyun içinde 1000 x 100x yada 10x vs. çalışıyor mu denedin mi hiç
valla en son oynadığımda çalışmıyordu normal hızda balık tutuyordu sadece balık tutuyordum, şimdi sadece metinlerin yerini görmek istiyorum ana hesapta

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
valla en son oynadığımda çalışmıyordu normal hızda balık tutuyordu sadece balık tutuyordum, şimdi sadece metinlerin yerini görmek istiyorum ana hesapta
sadece metinlerin yerini görmek için kullanacaksan sıkıntı olmaz kullan

RaxenX

Super Member
Konular
2
RC Point
0
hile sistem tarafından algılanıyor diye biliyorum riskli olabilir ayrıca red ban dediğin şey senin sadece bir hesapla girmeni engelliyor oyunda yani başka bir hesabını engellemez sadece hile kullandığın hesaptan banlanırsın

yusufcnk

Active Member
Konular
1
RC Point
0
hile sistem tarafından algılanıyor diye biliyorum riskli olabilir ayrıca red ban dediğin şey senin sadece bir hesapla girmeni engelliyor oyunda yani başka bir hesabını engellemez sadece hile kullandığın hesaptan banlanırsın
Valla kullanıyorum bakalım hala birşey olmadı hayırlısı :D