modar yardım edin

1122u

Banned Member
Konular
7
RC Point
0
rc ye giriyorum siteye git diyo gidiyorum adblocker ve vb şeyleri kapatmama rağmen reklam çıkmıyor bu 2 site içinde geçerli modlar yardım edebiirse güze olur

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
VPN hizmetlerinizi sonlandırıp dener misiniz? Eğer böyle de sonuç alamazsanız gizli sekmeden deneyebilirsiniz.

blc_34

Super Member
RC Point
0
knk farklı bir tarayıdan dene ve defender virüs programları kapa olacaktır o zman kolay gelsin şimdiden

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Reklamlar bazen yerel veya bölgesel olarak hedeflenir ve belirli bir konumda bulunmazsanız veya adblocker gibi bir uygulama kullanıyorsanız, reklam gösterimiyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Bir çözüm, reklam engelleyiciyi kapatmak veya farklı bir tarayıcı kullanmaktır. Ayrıca, tarayıcınızdaki önbelleği ve çerezleri temizleyerek de reklam gösterimini artırabilirsiniz. Bununla birlikte, bazı web siteleri, reklamların görüntülenmesini zorunlu kılarak içeriği erişilemez hale getirir, bu nedenle ne yazık ki bu durumda başka bir çözüm olmayabilir. Varsayılan tarayıcıyı Google yapmak yada Opera'dan değil de Google'dan yapmak çözümler arasında yer alabilir.
Lütfen alıntıdaki mesajı okuyun.