MODEM KURULUMUNU YAPAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Magician1

Ultra Member
Topics
83
Reaction score
68
RC Point
0

Tenda V12 AC1200 Mbps ALDIM AMA KURULUMUNU YAPAMIYORUM NE YAPTIMSA İNTERNET BAĞLANTISI GELMEDİ YOUTUBEDE OKADAR VİDEO İZLEDİM BİLE İŞE YARAMADI YARDIMCI OLUN LÜTFEN​

MelodicAcrobaticGoral-size_restricted.gif

emrefb58

Super Member
Topics
2
Reaction score
15
RC Point
0
Kullandığın altyapı modemi desteklemiyor olabilir müşteri hizmetlerine danıştınız mı bide internetteki videolardan değilde kullanım kılavuzuna bakarak yapmayı deneyebilirsiniz ama ben kurulumda değil de alt yapıda yada cihazda(0 aldıysanız zor ihtimal) sıkıntı olabilir diye düşünüyorum görmeden destek verilmez muhtemelen ürünü aldığınız yere yada netinizin müşteri hizmetlerine danışın mutlaka

Magician1

Ultra Member
Topics
83
Reaction score
68
RC Point
0
Kullandığın altyapı modemi desteklemiyor olabilir müşteri hizmetlerine danıştınız mı bide internetteki videolardan değilde kullanım kılavuzuna bakarak yapmayı deneyebilirsiniz ama ben kurulumda değil de alt yapıda yada cihazda(0 aldıysanız zor ihtimal) sıkıntı olabilir diye düşünüyorum görmeden destek verilmez muhtemelen ürünü aldığınız yere yada netinizin müşteri hizmetlerine danışın mutlaka
CİHAZI SIFIR ALDIM ZATEN HER YÖNTEMİ DENEDİM OLMADI
Jim Carrey Reaction GIF by Laff

furkan71

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
hangi hizmet sağlayıcıyı kullanıyorsun? yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
hizmet sağlayıcıyla alakası yok kullandıgı modem benım bır ustu bendede bağlantı kurulmuyordu ayarlardan vdsl se sadece vdls seçmesi lazım adsl ise adsl ayrıyetten başka özellıklerı kapatması lazım