motor mu araba mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01adanalı01

Confirmed Memb.
RC Point
0
istanbulda yaşıyorsan motor köy yeri ise araba yerıne göre değişir

bathory666

Active Member
RC Point
0
kesınlıkle araba kanka cunku motorda guvenlık ednen bırsey yok.ben bundan 2 sene oınce motor kazası gecırdım pulsar200 ns ile ve kaburgam kırıldı dalagımı kaybettım ıc kanama gecırdım 3 gun yogun bakım 1 hafta kırmızı alanda kaldım ve hayatım 2 sene boyunca yoluna gırmedı aslında etrafımdakı ınsarlar yolunda sanıyor ama hala yoluıdna degıl cunku hayalım olan besyoya gıremıyorum organ kaybım oldugu ıcın askere bıle almıyolar ve karnımda 28 tane dıkıs ızıyle dolasmak cok kotu dısarıda bı denıze gıttıgınde ınsanlar bıle sana donup bı bakıyo ve ben bunu hayatın heryerınde yasıyorum bzen arkadaslarım dalga gecıyor ve bu bıle bana aslında ıcten ıce cok koyuyor ama ortamda bende gulupgecıyorum o yuzden aılenı dusun kendı canının saglıgını dusun ve gıt gercekten bır araba ol cunku motorda bı kaza yaparsan olacak hersey sana olur ama arabada 100km hızla gıdrken bı dırege vursan seuın en kotuburnun kanar ama motorla 100 km hızla gıderken dırege vurursan yanı benım gıbı hayatın bıle bıtebılır cunku ben olumden dondum.umarım dedıklerımı dınler bıraz dusunursun ve motordan vazgecersın dostum.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...