o parayı faize koyarım ayda 7 milyon faiz geliyor . günde 230 bin lira küsür faiz getirisi var düşün artık geriisini ana paraya dokunmadan günde 230 bin lira harcayabilirsin. şimdi bana tl değer kaybediyor demesin kimse 175 milyon tl ne kadar değer kaybedebilirSiz de bu videoda olsanız ve 5m$ dolar kazansanız (175.460.021 TL) Türkiye'de veya başka ülkede ilk yapacağınız şey ne olurdu ?
ev almak yatırım yapmakSiz de bu videoda olsanız ve 5m$ dolar kazansanız (175.460.021 TL) Türkiye'de veya başka ülkede ilk yapacağınız şey ne olurdu ?
ahaha günlük faiziyle bile dünya turu yaparsn ne kuponu2 oranlı banko kupon yapardım gelirse dünya turu gelmezse kuru ekmek yemeye devam hayali bile güzel oldu be![]()
Kuzenim var bi tane her maaşını aldığında 2 Oranlı kupon a atardı bazen tutardı bazen tutmazdı o aklıma geldi olsa bende öyle yaparım risk olmadığı bir sürece zevki çıkmazahaha günlük faiziyle bile dünya turu yaparsn ne kuponu
eğer ne yapacağımı bilemeseydim kocaman bir arsaya barınak kurardım ama aşırı büyük bir yer olacak sokak hayvanlarının yaşaması için ayrı bir dünyaSiz de bu videoda olsanız ve 5m$ dolar kazansanız (175.460.021 TL) Türkiye'de veya başka ülkede ilk yapacağınız şey ne olurdu ?