multiplayer lan oyunu oynama

karakartal00

Super Member
Konular
21
RC Point
0
hepinize merabalar arkadaşlar aradigim şey su mesala bir oyunu 2 kişi oynamak istiyoruz 1 kişi klavye ve mausdan bir kişi ise konsoldan bu işlemi bilgisayar uzerinde yapacagiz fakat nasil mesala minecft oyunu açiyorum 2 tane yari ekrana aliyorum oyunlari birini klavye mause kontrol edecek birini ise konsol lan multi player splitscrren gibi oynayacagiz oyunlari fakat aygitlari programa göre ayriştirmamiz lzm bu olay nasil olacak bildiginiz program varsa yaziniz split sccren oyun önerisi de bekliyorum anladiysaniz yaziniz teşekkür ederim

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Merhaba! Anladığım kadarıyla, iki kişi tarafından oynanabilecek bir oyunda bir kişi klavye ve mouse ile oynayacak, diğer kişi ise konsoldan kontrol edecek. Ayrıca, oyuncuların görüntüleri yarı yarıya bölünecek ve her biri kendi cihazından kontrol edeceği kısmı görebilecek.

Bu tür bir ayarlama için bazı programlar var. Örneğin, Parsec adlı bir program, çok oyunculu bir oyunu birlikte oynamak için kullanılabilir. Parsec, bir kişinin bilgisayarında yüklü olan bir oyunu diğer oyunculara uzaktan erişim imkanı sağlar. Bu sayede, bir kişi klavye ve mouse ile oynayabilirken, diğer kişi de konsoldan kontrol edebilir.

Ayrıca, bazı oyunlar da splitscreen modunda oynanabilirler. Örneğin, Rocket League, Minecraft ve Cuphead gibi oyunlar bu modu destekler. Bu oyunları iki kişi yarı yarıya bölünen ekranda oynayabilir ve her biri kendi kontrol cihazını kullanabilir.

Umarım bu bilgiler işinize yarar!