nasıl format atılır yardım edermisiniz

at0m

Super Member
Reaction score
9
RC Point
0
öncelikle format için en az 8gb flash bellek gerekli onu söyliyeyim öncelikle indirmek istediğin windows sürmünün isosunu kendi orjinal sitesinden indir sonra rufus ile o flash belleğe yazdır ve bilgisarı kapat kapattıktan sonra pc nin biosuna gir ve boot kısmından flash belleği birinci sıraya alıp kaydet ve çık zaten windows kurulum ekranında olcaksın windows yüklemeyi anlatmıycam he bu arada bu işlemleri yaparken flash bellek takılı olucak sürekli eğer anlamazsan youtubeda bir sürü formatla ilgili videolar var bakabilirsin

serseri 05

Ultra Member
Solutions
1
Reaction score
35
RC Point
0
En mantıklısı format üzerinde usb içine at pc den pc ye değişiyor.

EnesRES

Super Member
Topics
8
Reaction score
4
RC Point
0
google ye win 10 format yaz mıcrosoft un sıtesı cıkıcak medıa creation tool diye onu indir atarsın format

VİJOXİ

Active Member
Reaction score
2
RC Point
0
Microsoft tan windows 10 un tool unu indirip kurup rüfus attıktan sonra pc nin bios menüsüne girip boost menüsünden usb belleğini seçerek atabilirsin yardım lazımsa discorddan ekleyebilirsin WagonS#0001

ElviyBTW1

Super Member
Topics
8
Reaction score
6
RC Point
0
Yeni usb den win 10 iso bul rufusla at
tesekürler knka
Post automatically merged by the system:

Microsoft tan windows 10 un tool unu indirip kurup rüfus attıktan sonra pc nin bios menüsüne girip boost menüsünden usb belleğini seçerek atabilirsin yardım lazımsa discorddan ekleyebilirsin WagonS#0001
eyw knka

En mantıklısı format üzerinde usb içine at pc den pc ye değişiyor.
teşekürler denicem

öncelikle format için en az 8gb flash bellek gerekli onu söyliyeyim öncelikle indirmek istediğin windows sürmünün isosunu kendi orjinal sitesinden indir sonra rufus ile o flash belleğe yazdır ve bilgisarı kapat kapattıktan sonra pc nin biosuna gir ve boot kısmından flash belleği birinci sıraya alıp kaydet ve çık zaten windows kurulum ekranında olcaksın windows yüklemeyi anlatmıycam he bu arada bu işlemleri yaparken flash bellek takılı olucak sürekli eğer anlamazsan youtubeda bir sürü formatla ilgili videolar var bakabilirsin
denicem knka

CRXFOR

Member
Reaction score
0
RC Point
0
knk ilk 8gblik bir flash belliği nfts biçiminde sıfırla sonra google amcana yaz windows 10 iso download manager gir ilk siteye indir sonra sırayla gerekenleri yap ilerle sonra bilgisayarı yeniden başlat başlattıktan sonra hangi anakartı kullanıyosun bilmiyorum ama bir şekilde bios'a gir boot sekmesine geç ordan bilgisayar başlarkenki 1 diski taktığın flash belleği seç sonra f10 kaydet ve çık sonra klasik windows 10 kurulum işlemli hayırlı olsun.

canercagris

Confirmed Memb.
Reaction score
3
RC Point
0
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Sorun ilgili birimlere iletilmiştir.