Nasıl Hile Paylaşabilirim

𝓗𝓪𝓬𝓴

Ultra Member
Konular
52
RC Point
0
Pubg Mobile İçin Ban Yedirmeyen Bir Hile Buldum Hileyi Yaklaşık 1 Aydır Kulanıyorum Hala Ban Yemedim Bunu Sitede Paylaşmak İstiyorum Sitede Hile Paylaşmak İçin Yüksek Bir Rank Veya Yetkili Olmak Şartmı

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
Dosyalarınız personeller tarafından onaylanmalı, siz istediğiniz hileyi paylaşın vt vb ekleyin, biz o dosyayı onaylamazsak kimse erişemez.

Drenated

Legend Member
Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
454
RC Point
0
Atacağım Dosya Apk Sorun Olurmu
Hayır olmaz. Hile paylaşım kurallarına dikkat ederek paylaşırsanız hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.

Hile Paylaşım Kuralları

1- Hile paylaşımlarında güncel video veya resim zorunludur. (Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalıdır.)
2- Virüs Taraması olmayan ve link kısaltılan(linklendin.xyz hariç) konular silinir kullanıcı cezalandırılır.
3- Konu içinde hile programının herhangi bir yerinde realitycheats.com dışında başka site ismi var ise kullanıcı cezalandırılır.
4- Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
5- Virüs taramasında url taraması geçersizdir. Doğru olmayan sonuçları yansıtmaktadır.
6- Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır. Şifre olduğu için rara virüs taraması yapılamıyor.(Virüs olsa bile temiz çıkıyor yanıltıcı olmaktadır.)
7- Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır. Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır.
8- İndirilen iceriklerden indiren kullanıcılar sorumludur.
9- İzinsiz kullanılan ve virüslü dosyalar için tehlike bildirimi olan dosyaları bize bildirdikten sonra sitemizden kaldırılacaktır.
10- Konularınızda kazanç sağlanan link kısaltma servislerinin kullanımı yasaktır ( linklendin.xyz bu kurala dahil değildir ).