Nasıl Hissediyorsunuz?

Ü

Üye silindi 43636

Sorunlar var ama gerçeklerin dışına çıkarak gerçekten merak ettiğim bir şeyi sizlere sormak istiyorum.Nasılsınız,hayatınız nasıl gidiyor,mutlu musunuz,gününüz bugün nasıl geçti ve aklıma gelmeyen daha onlarca soru,lütfen cevaplayın hepsini okuyacağım:kalppp:

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
Yaklaşık 2 saat önce uyandım sabah 9 da dişim ağrıdığı için ''20lik'' çektirdim ve üstüne dikiş attılar o yüzden günüm hiç iyi geçmiyor

Ü

Üye silindi 43636

Yaklaşık 2 saat önce uyandım sabah 9 da dişim ağrıdığı için ''20lik'' çektirdim ve üstüne dikiş attılar o yüzden günüm hiç iyi geçmiyor
Güne kötü başlamışsın umarım en kısa sürede ağrın geçer geçmiş olsun

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
ewy çok saolasın ama bunu gören arkadaşlara tavsiyem dişiniz ağrıdığı zaman max 1 gün sonra hemen ya tedavi ettirin yada çektirin yoksa ağlanacak duruma gelebilirsiniz
banner pp 11.gif

Ü

Üye silindi 43636

Yorgun, Hayatsız, Asosyal.
Hayatın durgun olduğu noktalar olabiliyor özellikle çevresel problemler varsa, umarım hayatın yakında istediğin gibi olur oyunlarda rastgele insanlarla tanışmaya çalışabilirsin ben birkaç arkadaşımı böyle edindim discord sunucumda var istersen gelip ordan da eleman bulabilirsin ama pek tavsiye etmem çünkü sadece sms bomber,panel satş konuşan elemanlar çok niyetimi yanlış anlama lütfen

BlackDynamit

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
günüm sabah kalkıyom hemen pc basına geçiyom kodlama remote acces tool larını inceliyom öyle geçiyor hergün yeni bir gelisme öyle yani