Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Neden Hile Güncellemeleri Çok Uzun Sürüyor?

KaraDelik

Super Member
Konular
26
RC Point
0
Başlıkta Söylediğim Gibi RealityCheats in çok güzel Hileleri Var Ancak Birisi Güncelleniyor Güncellemesi Bitince Diğeri Başlıyor Ve Çok Uzun Bir Süre Güncelleniyor Bunun Sebebi Nedir Ve Hilenin Neyini Güncelliyorsunuz?

mozikenenes0

Active Member
RC Point
0
bedava aga bu devirde bedava şey kalmadı adamlar okadar uğraşıyor

alper23

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
2
RC Point
0
çünkü fixlemek bypass etmek okadar kolay değil ama keşke daha hızlı olsa pex hilesi 2 ay sürdü güncellenmesi şimdi lol orbwalker bekliyorum :/

PREVİD76

Legend Member
Konular
37
RC Point
0
hilelerin hataları bulunup tekrar fixlenmesi kolay değil ne yazık ki üstüne üslük bedava kullanıyorsunuz bence bu konudan şikayetçi olmamalısınız bizim hilelerimizin daha kötüleri piyasada 50-100tl arası satılırken (Saati) biz bedavaya kullandırıyoruz

ibo537

Active Member
RC Point
0
wolftü real uı yı indirdim wolftü sınırlama diyor yardımcı olurmusunuz

KaraDelik

Super Member
Konular
26
RC Point
0
hilelerin hataları bulunup tekrar fixlenmesi kolay değil ne yazık ki üstüne üslük bedava kullanıyorsunuz bence bu konudan şikayetçi olmamalısınız bizim hilelerimizin daha kötüleri piyasada 50-100tl arası satılırken (Saati) biz bedavaya kullandırıyoruz
Reis Hileleriniz Mükkemmel Zaten Bundan Şikayet Etmek Amacıyla Bahsetmedim Merakımdan Sordum Ve Cevabımı Aldım Teşekkürler :)

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Kesinlikle katılıyorum.Çok kötü %100 ban yediren bir hile denemiştim 3 saatlik 90 liraydı.Daha ilk dakikada yedim kazığı.Tek mermi sıktım ban yemiştim bir oyundan.