Otobüs araba tren gibi taşıtlar binince mide bulanıyor

BedirHqn

Ultra Member
Konular
64
RC Point
0
midem bulanıyor ama kusamıyorum bunu bilenbiri varmı bunu ilaçsız nasıl kontrol ederim

MerthanMavi0

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
kanka bunun videosunu yapan bi youtuber dan gördüm anlatıyordu şimdi kitap okurken veya tablet - telefon oynarken araba gibi taşıtlarla yolculuk yaparken göz diyor ki beyine kitap okuyorum bir yere gitmiyorum kulak araba sesini duyuyor ve yol sesini de kulak beyine diyor ki biz yolculuk ediyoruz beyin de diyorki eyvah zehirlendik 2 duyu organı farklı şeyler söylüyor diyip bilerek mideyi bunaltıp kusturuyor ki yediğin bişiy zehirliyse çıksın ama sen kusamıyosan o zaman miğden bulandığında dışarı doğru bakmışsındır ki göz de yolculuk ediyoruz demiştir tam miğden bulandıgında o zamanda beyin tamam mide kusmaya gerek kalmadı diyip durduruyor

BedirHqn

Ultra Member
Konular
64
RC Point
0
kanka bunun videosunu yapan bi youtuber dan gördüm anlatıyordu şimdi kitap okurken veya tablet - telefon oynarken araba gibi taşıtlarla yolculuk yaparken göz diyor ki beyine kitap okuyorum bir yere gitmiyorum kulak araba sesini duyuyor ve yol sesini de kulak beyine diyor ki biz yolculuk ediyoruz beyin de diyorki eyvah zehirlendik 2 duyu organı farklı şeyler söylüyor diyip bilerek mideyi bunaltıp kusturuyor ki yediğin bişiy zehirliyse çıksın ama sen kusamıyosan o zaman miğden bulandığında dışarı doğru bakmışsındır ki göz de yolculuk ediyoruz demiştir tam miğden bulandıgında o zamanda beyin tamam mide kusmaya gerek kalmadı diyip durduruyor
dışarı baktığım zaman veya gözlerimi kapattığım zaman mide bulantısı kalmıyor ama otobüste bir yere bakarken midem bulanıyor

batyhann

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Bildiğim kadarıyla kitap okuma, telefon gibi cihazlar kullanma bu durumu etki altına alıyor eğer bunları yapmamana rağmen miden hala bulanıyosa bı doktara görün istersen

berke25

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Araç haraketliyken aşağı ya bakarsan ( telefonu eline alıp başın aşağı şekil de ) oluyor genel de bende de..

caferdamdam

Confirmed Memb.
RC Point
0
telefona veya kitaba bakma dışarıya bak yolu izle uyuyabiliyorsan uyu

katilruzgar1

Ultra Member
Konular
7
RC Point
0
telefon olmadan yapamıyorum diyosan müzik falan dinle yolculukta o iyidir banada olduğu için ben öyle yapıyorum