Overclock Yapmak

RuLLing

⚔✨𝐑𝐔𝐋𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐌𝐈𝐂𝐇𝐀𝐄𝐋𝐒𝐎𝐍✨⚔
Ultra Member
Konular
9
RC Point
0
Veridğim Rardaki Cru isimli Uygulamayı Açıp Orda istediğiniz Çözünürlüğü Seçiniz Sonrasına Seçtiğiniz Çözünürlüğün Üstüne Sağ Tıklayarak Edit İle İstediğiniz Herz'i Seçebilrsiniz Ancak 60 Herzse Eğer 75 Herz OLur Max Herziniz Kaçsa Onun 15 Fazlasını Girin Ve ok Diyip Rardaki Diğer Restrart İle Monitörü yeniden başlatın Sonrsından Ayarlardan Herz'i Seçebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• cru-1.5.1.zip
    530.2 KB · Görüntüleme: 127

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
yapamayan olursa buradan izleyip yapın 1 yıldır kullanıyorum sorun yok CRU programı.
60 hz laptobum var onu yavaşça kademe kademe 75-80-90 a kadar çıkardım. 80 hz ideal 90 hz de ekran da çizgilenmeler oluyor. Aman diyeyim pc/laptobunuzu yakarsınız. Gerek yok. Benim ayarlarım şöyle. Laptopu 80 hz e çektim. Doğal olarak oyunlarda grafik ayarlarında oyunum 80 hz ayarını görebiliyor. lakin işlemciye fazla yüklenip fps drop olacağı için oyundaki grafik ayarınız 60 hz kalsın. laptobun grafik ayarlarından 80 hz seçili olsun. Daha dengeli olarak çalışıyor. Battlefield 1 de sabit 60 fps bu sayede takılmadan oynuyorum. Videoda ki CRU: PC VE LAPTOBLARDA kullanabilirsiniz. Ama dikkatli olun

yunuscaliskan

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
hayir ekran kartı ile alakası yok hocam, monitörün desteklediği kadar hz arttırır. ben de gtx 1060 kullanıyorum ve 74hz' e oc yaptim monitörü. çünkü 75de direkt çöküyor ekran
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum Bu Düşük Erkan Kartları İçin İdela Olan Sadece 15 Herz Arttırıyor Benikide nvdia rtx 2080 Bende Biliyorum
hayir ekran kartı ile alakası yok hocam, monitörün desteklediği kadar hz arttırır. ben de gtx 1060 kullanıyorum ve 74hz' e oc yaptim monitörü. çünkü 75de direkt çöküyor ekran

RuLLing

⚔✨𝐑𝐔𝐋𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐌𝐈𝐂𝐇𝐀𝐄𝐋𝐒𝐎𝐍✨⚔
Ultra Member
Konular
9
RC Point
0
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Monitörde Olsa Zorlanırsa Ekran Kartında Sorun Çıkartabilir Herzaman ayarlı Herz iyidir

Klamox

Kaizoku Oni Ore Wa Naru Otoko Da 👒🏴‍☠️
Super Member
Konular
5
RC Point
0
Amd radeondanda yapılıyor knk