Agalar beni hergün özel numaradan birisi arıyor arkadaşlarımdan biri olduğunu biliyorum fakat onları ölümle tehdit etmeden bunu nasıl öğrenebilirim bi uygulaması sitesi falan varmı ???
Bu tür programların TR deki servis sağlayıcılar tarafından mahkeme kararı ile engellendiğini biliyorum.Reklam olsun diye değil ama Getcontack uygulamasını indirip telefonuna bağlarsan kimin aradağınına bakabilirsin yada dolandırıcı numlaraları engelleyebilir yada anlayabilirsin başka benzer uygulamalarda bulabilirsin araştırmayla.
Engellense uygulama sunulmazdı.Bu tür programların TR deki servis sağlayıcılar tarafından mahkeme kararı ile engellendiğini biliyorum.
Hocam birçok uygulama kullandım öncesinde ve hepsi kapatıldı, eğer bu çalışıyor ise denenebilir ama bunun kapanması da eli kulağındadır.Engellense uygulama sunulmazdı.
WhatsApp üzerinde gizlilik ayarlarına gidiyorsun ve ardından "Aramalar" seçeneğini seçtikten sonra "Bilinmeyen kullanıcıları sessize al" butonunu aktifleştir bu kadarBilen bana da söylesin ve şu wpde ki yabancı numaralardan nasıl kurtulacağım bu konu hakkında da bilgilendirebilir mi birisi?