Para kazanma uygulaması

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
para kazanma uygulaması yapmak istiyorum reklam izlemeye dayalı bir uygulama website veya mobil uygulama tarzında yapacağım yazılım kısımlarını kendim halledeceğim ama reklam videolarını nasıl alacağım ve bunun finansal kısmını nasıl yapacağım hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bazı uygulamaların iletişim adreslerinden ulaşıp mail atsam sizce çok amatörce mi olur? konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
113
RC Point
0
Reklam gelirleri genellikle tıklama başına ödeme veya gösterim başına ödeme gibi modellerle elde edilir. Bu konuda en popüler reklam ağlarından bazıları Google AdMob, Facebook Audience Network, AppLovin, IronSource, Chartboost gibi platformlardır.

Bu reklam ağlarına başvurarak uygulaman için reklam içeriği sağlayabilir ve gelir elde edebilirsin. Reklam ağları genellikle kendi sitelerinde başvuru formları veya iletişim bilgileri sağlarlar. Bu yüzden bu tür platformlara doğrudan başvurman daha uygun olacaktır.

İletişim adreslerinden ulaşarak mail atmanız oldukça yaygın bir yöntemdir ve amatörce görülmeyecektir. Bu şekilde doğrudan iletişime geçerek sorularınızı sormak ve işbirliği olanaklarını araştırmak oldukça yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

Son düzenleme:

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
Reklam gelirleri genellikle tıklama başına ödeme veya gösterim başına ödeme gibi modellerle elde edilir. Bu konuda en popüler reklam ağlarından bazıları Google AdMob, Facebook Audience Network, AppLovin, IronSource, Chartboost gibi platformlardır.

Bu reklam ağlarına başvurarak uygulaman için reklam içeriği sağlayabilir ve gelir elde edebilirsin. Reklam ağları genellikle kendi sitelerinde başvuru formları veya iletişim bilgileri sağlarlar. Bu yüzden bu tür platformlara doğrudan başvurman daha uygun olacaktır.

İletişim adreslerinden ulaşarak mail atmanız oldukça yaygın bir yöntemdir ve amatörce görülmeyecektir. Bu şekilde doğrudan iletişime geçerek sorularınızı sormak ve işbirliği olanaklarını araştırmak oldukça yararlı olacaktır.
İyi Forumlar.
çok teşekkürler

efebabacan01

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
Dostum Bu Aralar Çok Populer Olan 2 3 uygulama bılıyorum telegramdan yapılıyor TawSwap Yescoin Blum Bu 3 Uygulama Yanı net para kazandırıyor ek gelır lı bır sey Turkıyenın suan yarısı bu uygulamaları yapıyor

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
Dostum Bu Aralar Çok Populer Olan 2 3 uygulama bılıyorum telegramdan yapılıyor TawSwap Yescoin Blum Bu 3 Uygulama Yanı net para kazandırıyor ek gelır lı bır sey Turkıyenın suan yarısı bu uygulamaları yapıyor
tamamdır eyvallah inceleyeyim