Ben cahilim biraz da nasıl yapacağımEğer "Load driver error" hatası alıyorsan driverları güncele
Driver Booster indirip güncelleyebilirsin.Ben cahilim biraz da nasıl yapacağım![]()
Teşekkür ederim Selyk,Prometheus.xll,Shiva. hepinize çok teşekkürler.Driver Booster indirip güncelleyebilirsin.
sadece pc hunter programını öğrenmek istiyorum ne yapılıyor ne yapılmıyor.reis hangi oyun için istiyorsunki Zulu içinse boşa uğraşma fixlediler onu artık çalışmıyo dll veya farklı birşey yapamazsın ^-^
ByPass yapmaya çalışmadığını zaten söyledi. Mesaj geçmişine iyice bakarsan, iyi olur.reis hangi oyun için istiyorsunki Zulu içinse boşa uğraşma fixlediler onu artık çalışmıyo dll veya farklı birşey yapamazsın ^-^
Sana şöyle söyleyeyim pchunter bypass aracı değil, driver unloadlıyorsun yani korumaların çalışma servisini devre dışı bırakıyorsun, fakat bazı sistemler örneğin eac,battleye gibi bu tür yöntemleri çoktan fixledi yani güncel oyunlara yapamazsın artık o programlarla.sadece pc hunter programını öğrenmek istiyorum ne yapılıyor ne yapılmıyor.