🖥️ Pc için sağlam driver programı önerir misiniz ? 🖥️

XONES

Confirmed Memb.
RC Point
0
crackli driver booster kullanıyorum en iyisimidir bilmem ama çok memnunum gayet başarılı öneririm dostum

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
dedim işte driver booster eski driverları buluyor
Arkadaşım ben senelerdir Driver Booster kullanmama rağmen neden böyle bir durum söz konusu olmuyor ve de bu kadar kişi öneriyor?
Driver Booster güncellenmemiş sürümleri bulup sana güncellemeni istiyor sende tıklayıp son sürümüne güncelliyorsun bu kadar basit hani.Ayrıca , eski driverları bulması mantığı programı çalıştırdığın zaman zaten sana sürücülerin güncel olmadığını ve de güncellemen gerektiğini bizzat belirtiyor. @baylux

DriversCloud (Uyglama farketmeksizin Ekran kartı driverı her zaman sitesinden kendin indir)​

Güzel program hocam nerden bulduysanız helal olsun gerçekten.Dili ingilizce olsun ama yinede işe yarayacağını düşünüyorum.
İlaveten , Driver Easy de aynı mantıkta sürücü güncellme programıdır.

baylux

#JorgeJesus
Super Member
Konular
2
X2QP+3Q Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu
RC Point
0
Arkadaşım ben senelerdir Driver Booster kullanmama rağmen neden böyle bir durum söz konusu olmuyor ve de bu kadar kişi öneriyor?
Driver Booster güncellenmemiş sürümleri bulup sana güncellemeni istiyor sende tıklayıp son sürümüne güncelliyorsun bu kadar basit hani.Ayrıca , eski driverları bulması mantığı programı çalıştırdığın zaman zaten sana sürücülerin güncel olmadığını ve de güncellemen gerektiğini bizzat belirtiyor. @baylux

Güzel program hocam nerden bulduysanız helal olsun gerçekten.Dili ingilizce olsun ama yinede işe yarayacağını düşünüyorum.
bulduğu driverların tarihlerine bakıyomusun peki çoğu eski oluyo

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
bulduğu driverların tarihlerine bakıyomusun peki çoğu eski oluyo
Evet bakıyorum istersen benim resmimin altına bir bakar mısın ne yazıyor ?
Tarihleri zaten gösteriyor hani benim mi gözüm görmüyor da haberim olmuyor ?
Güncelle diyorsun güncelliyor bu kadar basit aslında.
Bunu bu şekilde ifade ettiğine göre ya kullanmamışsındır ya da kullanmışsındır bakmışsındır işe yaradığının farkına varamamışsındır öylece çıkıp silmişsindir.
Neyse ; daha fazla konu kirliliği olmasın.Belli ki bilmiyorsun istersen bir araştırıp internetten öğrenirsin. @baylux

Hayırlı geceler.(Rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.)

Alikorkmaz13

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0

Teşekkürler hocam yıllardır pc ile uğraşınca bir çok uygulamala denedim en sonda bunda karar kıldım