Arkadaşlar pc için sağlam driver programı önerir misiniz ? Pc son güncel driverlerı bulmuyor.
Kesinlikle doğrudursıstemınız eskı versıyon ıse drıver booster onerıyorum yenı bır sısteme sahıpsenız drıverlerı uretıcı fırmanın kendısınden temın edın
dedim işte driver booster eski driverları buluyorsıstemınız eskı versıyon ıse drıver booster onerıyorum yenı bır sısteme sahıpsenız drıverlerı uretıcı fırmanın kendısınden temın edın
Arkadaşım ben senelerdir Driver Booster kullanmama rağmen neden böyle bir durum söz konusu olmuyor ve de bu kadar kişi öneriyor?dedim işte driver booster eski driverları buluyor
Güzel program hocam nerden bulduysanız helal olsun gerçekten.Dili ingilizce olsun ama yinede işe yarayacağını düşünüyorum.DriversCloud (Uyglama farketmeksizin Ekran kartı driverı her zaman sitesinden kendin indir)
bulduğu driverların tarihlerine bakıyomusun peki çoğu eski oluyoArkadaşım ben senelerdir Driver Booster kullanmama rağmen neden böyle bir durum söz konusu olmuyor ve de bu kadar kişi öneriyor?
Driver Booster güncellenmemiş sürümleri bulup sana güncellemeni istiyor sende tıklayıp son sürümüne güncelliyorsun bu kadar basit hani.Ayrıca , eski driverları bulması mantığı programı çalıştırdığın zaman zaten sana sürücülerin güncel olmadığını ve de güncellemen gerektiğini bizzat belirtiyor. @baylux
Güzel program hocam nerden bulduysanız helal olsun gerçekten.Dili ingilizce olsun ama yinede işe yarayacağını düşünüyorum.
İlaveten , Driver Easy de aynı mantıkta sürücü güncellme programıdır.
Evet bakıyorum istersen benim resmimin altına bir bakar mısın ne yazıyor ?bulduğu driverların tarihlerine bakıyomusun peki çoğu eski oluyo
Teşekkürler hocam yıllardır pc ile uğraşınca bir çok uygulamala denedim en sonda bunda karar kıldımArkadaşım ben senelerdir Driver Booster kullanmama rağmen neden böyle bir durum söz konusu olmuyor ve de bu kadar kişi öneriyor?
Driver Booster güncellenmemiş sürümleri bulup sana güncellemeni istiyor sende tıklayıp son sürümüne güncelliyorsun bu kadar basit hani.Ayrıca , eski driverları bulması mantığı programı çalıştırdığın zaman zaten sana sürücülerin güncel olmadığını ve de güncellemen gerektiğini bizzat belirtiyor. @baylux
Güzel program hocam nerden bulduysanız helal olsun gerçekten.Dili ingilizce olsun ama yinede işe yarayacağını düşünüyorum.
İlaveten , Driver Easy de aynı mantıkta sürücü güncellme programıdır.
Rica ederim hocam ne demekTeşekkürler hocam yıllardır pc ile uğraşınca bir çok uygulamala denedim en sonda bunda karar kıldım