PC mi Laptop mu

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Arkadaşlar 1 1.5 aya bilgisayar alıcam yeni pc alırsam kasa + monitör 30k laptop alırsam da direkt 30k harcamayı düşünüyorum sizce pc mi alınır laptop mu çok oyun oynadığım söylenemez ve çok olmamasa da tatile gidiyoruz bunları göz önünde bulundurarak sizin fikrinizi öğrenmek isterim

Son düzenleme:

ilkaytrol

Ultra Member
Konular
15
RC Point
0
Üniversite için laptop aldım yoksa ben pc alırdım. Laptopu oraya buraya taşıması daha kolay. ama soğutması ne kadar iyi malumunuz çok ısınıyıor. oyun falan oynayacaksan PC al kesinlikle. ama ara sıra arkadaşlarla valo cs atarım onun dışında iş güç için oraya buraya götürmek için diyosan laptop alman kafi dostum.

muco64

Ultra Member
Konular
5
RC Point
0
:yazili_anlatim:

Laptop.

Çoğu kişi pc der ama takma.

Çok daha güçlü laptop alabilirsin.

Tabi istersen pc de alabilirsin sana kalmış.

Laptopla da yerleşik bir sistem kurabilirsin istersen başka yere de götürürsün o da sana kalmış.

:mavitik:%p

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
:yazili_anlatim:

Laptop.

Çoğu kişi pc der ama takma.

Çok daha güçlü laptop alabilirsin.

Tabi istersen pc de alabilirsin sana kalmış.

Laptopla da yerleşik bir sistem kurabilirsin istersen başka yere de götürürsün o da sana kalmış.

:mavitik:%p
Üniversite için laptop aldım yoksa ben pc alırdım. Laptopu oraya buraya taşıması daha kolay. ama soğutması ne kadar iyi malumunuz çok ısınıyıor. oyun falan oynayacaksan PC al kesinlikle. ama ara sıra arkadaşlarla valo cs atarım onun dışında iş güç için oraya buraya götürmek için diyosan laptop alman kafi dostum.
benim de tercihim laptoptan yana

willnot

Active Member
RC Point
0
eğer çok gezerim taşımam lazım diyorsanız zaten laptop ama evde oynarım sadece diyorsanız kesinlikle kasa pc

nuriderman0

Super Member
Konular
83
RC Point
0
Masaüstü aldığında memnun olmadığın veya bozulan parçaları elinle bile değişim yapabilirsin fakat bir dizüstü alırsan işler değişir ve tehlikeli bir durum alır.

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
RC Point
0
pc masa üstü
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ben zaten masa üstünü seviyorum leptop kötü