Premium Hakkında Düşünceleriniz

Raizenx

Ultra Member
Konular
37
RC Point
0
Bence mantıklı olmuş böyle bi sisteme gidilmesi ama fiyat olarak aşırı pahalı geldi sanki bana tamam priv olacak sonuçta ama bilemedim şöyle bi sistem gelse nasıl olurdu acaba. Direkt premium alalım ama valorant için değil sadece pre aldığımızda işte ileride apex olur lol olur n e bileyim farklı oyunlar eklendiğinde onlara ekstra para vermeden almak daha mantıklı o zaman o kadar para vermeye değer bence diğer türlü pahalı geldi

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
İlerdeki premium hileleri dahil bile etmeden şuanki piyasada bu tarz gelişmiş bir altyapıya sahip hileye göre bile ucuzken, diğer premium hileler ile birlikte bu oran çok ucuza kaçıyor.

zaga61

Super Member
İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
RC Point
0
rank sistemi güzeldi premium üyelik yerine daha fazla reklam verseler daha güzel iyi olabilirmiş böyle yaptıkları zaman işgal edicekler premium biraz para için hiç gerek yok bence

aurorare

Legend Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
Tüm ücretsiz hilelerin zamanla premium olacağını düşünüyorum

zaga61

Super Member
İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Tüm ücretsiz hilelerin zamanla premium olacağını düşünüyorum
wolftü fln yine free olur ama rank sistemi en iyisiydi aktiflik artması için yapıyolar sanırım umarız daha iyiye giderler

ByLion

Ultra Member
Konular
89
RC Point
0
çok pahalı uzun zamandır realtiy kullanıcısıyım ama harbi çok para olmuş 300 çok fazla

karmajen

Super Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
6
RC Point
0
rank sistemi güzeldi premium üyelik yerine daha fazla reklam verseler daha güzel iyi olabilirmiş böyle yaptıkları zaman işgal edicekler premium biraz para için hiç gerek yok bence
biraz para mı :D 50 dolar diyorum aylık 10 kısı verse site için kaffi

Maisie

Active Member
RC Point
0
biraz para mı :D 50 dolar diyorum aylık 10 kısı verse site için kaffi
Valla şuan arkada neler döndüğünü bilmesekte şıp diye bir anda o çok istediğimiz oyun hileleri gelse bence aylık 10 kişiden fazla alan olur ( Bende dahil onu bekliyorum şahsen valo oynamadığım için )

enestorpil414

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
RC den hilelerin ücretli olmasını istedim bu seferde valorant val 152 yedim.. acil güvenilir spoffer lazım

darkram

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Bence premium mantıklı, RC'ye kim destek çıkacak? Yıllardır free bir şekilde h!lelerini kullandık. Böyle olması güzel diyebilirim.