LOGISBACK
Super Member
Hepinize merhaba bugün sizlere aşırı basit bir yoldan para kazanmayı göstereceğim
İlk önce çok az da olsa photoshop yeteneğinizin olması gerek
Hemen linçlemeyin sıfırdan photoshop yapmayacaksınız
İlk önce daha önceden paylaştığım bedava telifsiz şablonların bulunduğu konuda ki siteye gidiyoruz site;
Daha sonra site içerisinden arama kısmına hangi satışı yapacağınızı belirleyip aratıyorsunuz ben mockup'ı tercih ettim
Arattıktan sonra sol kısımdan filtreyi PSD yapıp gözünüze güzel gelen bir şablonu indiriyorsunuz

İndirdikten sonra Adobe Photoshop veya indirmeye üşeniyorsanız Photopea sitesini kullanabilirsiniz
Daha sonra PSD'yi açıyoruz
Açtıktan sonra üzerinde ki yazıyı değiştirip freelance sitelerinde satıyoruz
Tavsiyem fiverr veya bionluk
Kısaca sadece yazı değiştirerek para kazanıyorsunuz
Biraz zor gelebilir fakat anladıktan sonra aşırı kolay bir yöntem
İlanlarınız alınmayabilir bunun için hiç bir şey yapamam fakat biraz satış yaparsanız site sizi önerir ve satışlarınız artar
Umarım başarılı olursunuz
İyi forumlar...
İlk önce çok az da olsa photoshop yeteneğinizin olması gerek
Hemen linçlemeyin sıfırdan photoshop yapmayacaksınız
İlk önce daha önceden paylaştığım bedava telifsiz şablonların bulunduğu konuda ki siteye gidiyoruz site;
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Daha sonra site içerisinden arama kısmına hangi satışı yapacağınızı belirleyip aratıyorsunuz ben mockup'ı tercih ettim
Arattıktan sonra sol kısımdan filtreyi PSD yapıp gözünüze güzel gelen bir şablonu indiriyorsunuz

İndirdikten sonra Adobe Photoshop veya indirmeye üşeniyorsanız Photopea sitesini kullanabilirsiniz
Daha sonra PSD'yi açıyoruz
Açtıktan sonra üzerinde ki yazıyı değiştirip freelance sitelerinde satıyoruz
Tavsiyem fiverr veya bionluk
Kısaca sadece yazı değiştirerek para kazanıyorsunuz
Biraz zor gelebilir fakat anladıktan sonra aşırı kolay bir yöntem
İlanlarınız alınmayabilir bunun için hiç bir şey yapamam fakat biraz satış yaparsanız site sizi önerir ve satışlarınız artar
Umarım başarılı olursunuz
İyi forumlar...